Pentapart Facade Teglholmen
Pentapark Gårdmiljø Teglholmen
Køkken Pentapart Teglholmen
Pentapart Stue Teglholmen
Pentapart Badeværelse Tegholmen

Pentapart

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig
Fra 10.950 kr pr. md.

Beskrivelse

På det attraktive Teglholmen, i Københavns Sydhavn, opfører Reka Gruppen den imponerende karré-ejendom, Pentapart. Ejendommen består af i alt 71 lejelejligheder, på 2-5 værelser, fordelt på 64-180 m2. Den månedlige leje starter ved 10.950 Kr. ekskl. forbrug.

Nyd omgivelserne

De kommende beboere i Pentapart, kan se frem til et gennemført gårdrum. Her omkranser det praktiske stisystem en dejlig grøn plæne, der i samspil med ejendommens legeplads, skaber en skøn kulisse for børnenes færden. Lejlighederne i stueetagen er opført med en afskærmet terrasse, der sikrer muligheden for at nyde omgivelserne, selv når der opstår behov for privatliv. De øvrige lejligheder har en tilhørende altan, mens få af de øverste lejligheder, er opført med tilhørende tagterrasse.

Københavns Sydhavn

Hvad der indtil årtusindeskiftet var præget af industri, er de seneste 20 år blevet til en imponerende bydel, der blandt andet er inspireret af Amsterdam-kvarteret, Java. Det har resulteret i at Sydhavnen længe har været et attraktivt sted at bo. Stærkt anført af de tre udviklingsområder, Sluseholmen, Teglholmen og Kalvebod Brygge, har Sydhavnen ændret sig markant. Hvad der tidligere var industri, er blevet til et utal af luksusboliger, i absolut verdensklasse-arkitektur. Området har også tiltrukket Aalborg Universitet, der har etableret sit københavnske campus i Sydhavnen. Afstanden til centrum er minimal. Busser og s-tog sørger for nem adgang til resten af København, samt det øvrige sjælland.

Lignende byggerier (93)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
  • Facebook
Scroll Up