Mølbak
Poppellunden

Poppellunden

Roskilde · Trekroner
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Poppellunden rumer 56 ejerlejligheder der både er praktiske og rummelige. Byggeriet er opført i 4 etager og indeholder lejligheder i størrelser fra 84-150 kvm fordelt på seks forskellige opgange. Ligesom de omkringliggende byggerier, Pærelunden og Akacielunden, er lejlighederne opført i høj kvalitet med henholdsvis to, tre eller fire værelser. Alle lejligheder er udstyret med altaner på begge sider, mens beboere også kan drage nytte af de private depotrum og parkeringspladser i den underliggende toplans kælder. Bebyggelsen er opført i form som et u, og fungerer som sidste bindeled mellem butikker, stationscenter og det resterende Trekroner.

Nordisk arkitektur

Poppellunden indgår som del af en større samling byggerier i Trekroner, karakteriseret af en unik stemning med plads til både fællesskab og private ånderum. Byggeriet i sig selv tager arkitektonisk udgangspunkt i nordisk design, med rene linjer og materialer af høj kvalitet. Det gennemlyste, centrale opholdsrum udgør derfor et gennemgående træk i samtlige lejligheder, med store vinduespartier og direkte adgang til de rummelige altaner. Bebyggelsen kendetegnes desuden at et grønt, fælles gårdområde med plads til både sport, leg og afslapning.

Nyt med gammelt

Området i og omkring Trekroner er i høj grad karakteriseret af nyopførte, energivenlige byggerier. Fælles for disse er samspillet mellem det nye, og de eksisterende omgivelser, hvor både byliv og natur spiller sammen. Bygninger akkompagneres af et rigt udvalg af virksomheder, forskningsinstitutioner, uddannelsessteder og indkøbsmuligheder, resulterende i en bydel hvor de fleste behov kan opfyldes.

Afstanden til Trekroner station kan tilbagelægges på få minutter til fods, hvorfra transport til Roskilde by og København kan klares i et snuptag. Turen fra Trekroner til Københavns Hovedbanegård tager 24 minutter, og udgør springbrættet til et enormt sæt muligheder for både shopping, spise, uddannelse og erhverv.

 

Lignende byggerier (11)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up