Port House

Port House

Fredericia
Erhverv · Under opførelse

Beskrivelse

Port House i Fredericia opføres som et moderne kontorhus med to separate bygninger, dækkende et samlet areal på 8.062 kvm. Byggeriet huser kontorlejemål over fem etager, og indeholder desuden et mødecenter, kantine, fælles reception, samt et nærliggende parkeringshus. Kontorlejemål tilbydes i størrelser fra 280 kvm og opefter. Første etape af Port House forventes klar primo 2019, den anden i foråret 2020.

Fredericias havneområde

Byggeriet er opført med referencer til de omkringliggende klassiske havneområder, og kendetegnes derfor af materialer som beton, stål og træ. Arkitektonisk står byggeriet skarpt og enkelt, med et morderne nordisk udtryk. Port House indgår som del i udviklingen af området omkring Sønder Voldgade i det sydøstlige havneområde i Fredericia, bestående af både boliger, kontor og erhvervsbyggerier.

Med beliggenheden centralt i Fredericia kan kontormålene i Port House nemt tilgås fra motorvejen. Desuden udgør den korte afstand til Billund Lufthavn en oplagt mulighed for virksomheder, hvor rejser både indenlands og udenlands udgør en fast del af forretningen. Kanalbyen, som det nye område ud til Lillebælt kaldes, bliver et attraktivt bymiljø med et sammenhængende netværk af byggerier, kultur og spisesteder.

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Faciliteter

Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Byggestart
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up