Spectra Facade Sverige
Lux facade Sverige
Lumen facade Sverige
Lux gård Sverige
Prisma Køkken Sverige
Prisma Stue Sverige
Prisma Badeværelse

Prisma

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Under opførelse
Fra 681.150 kr / Fra 1.080 kr pr. md.

Beskrivelse

Prisma er et ambitiøst byggeprojekt i Malmøbydelen, Hylie. Her opfører Sundprojekt tre ejendomme, der tilsammen bliver til Prisma. De tre ejendomme er opført i forskellig ydre arkitektur, mens der i midten er opført et fælles gårdmiljø. Prisma består af Spectra, Lux og Lumen. Sammenlagt består Prisma af 115 bostadsrätt lejligheder. Alle tre ejendomme har elevator.

Læs mere om bostadsrätter her

Spectra

Spektra er den største af de tre ejendomme. Bygningen indeholder 62 lejligheder, fordelt på 6 etager. Lejlighederne er 29-100 m2 store, fordelt på 1-4 værelser. Den mørke, til dels lidt dystre facade, er præget af store vinduespartier, der resulterer i at lejlighederne fremstår som en diametral modsætning til facaden, qua sit store lysindfald. Stuelejlighederne er opført med en tilhørende terrasse. Lejlighederne på 1-5 etage er opført med generøse altaner, mens penthouselejlighederne på 6. etage er opført med en 8 m2 balkon, hvorfra udsigten til omgivelserne kan nydes. I kælderen er der parkeringsmuligheder og opbevaringsfaciliteter. Priserne starter ved 681.150 DKK. Forventet indflytning er i november 2019.

Lux

Lux har med sine fire etager og lysegrå facade, et helt andet udtryk end Spectra. Lux er markant mindre end Spectra, og man finder således kun 24 lejligheder i denne karré. Lejlighederne er 38-78 m2 store, og fordeler sig på 1-3 værelser. Alle lejlighederne kommer med altaner i en hæderlig størrelse, mens man i kælderen finder parkeringspladser og mulighed for opbevaring. Priserne starter ved 930.000 DKK. Forventet indflytning er i August 2019.

Lumen

Lumen er ligesom Lux en fire-etagers ejendom, med en lys facade. Lumen er en smule større end Lux, og indeholder således 29 lejligheder. Lejlighederne er 35-85 m2 store, fordelt på 1-4 væresler. Hver lejlighed har enten fransk altan eller altan, mens boligerne i stueetagen er opført med egen have. I kælderen er der opbevaringsfaciliteter og parkeringspladser. Priserne begynder ved 825.000 DKK. Forventet indflytning er i November 2019.

OBS! Alle priser angivet i DKK er omregnet fra SEK 05/02 – 2019 til kurs 0,72

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Elevator
Parkeringskælder
Skurfacilitet

Yderligere information

  • Bygherre
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up