Provsthuset Facade

Provstehuset

København · Nordvest
Ungdomsboliger · Færdig
Fra 6.016 kr pr. md.

Beskrivelse

Provstehuset i Københavns Nordvestkvarter består af 131 nybyggede ungdomsboliger. Byggeriet er opført på hjørnet mellem Theklavej og Provstevej og tæller boliger varierende i størrelsen fra 32,2-59,3 kvm opført i som enten ét- eller toværelses lejeboliger. Foruden en størstedel almindelige boliger, huser byggeriet også en række handicapvenlige lejligheder. Samtlige boliger er udstyret med bad/toilet, et mindre køkkenparti, mulighed for TV- og internetadgang, mens kun nogle er opført med tilhørende balkon. Byggeriet forbindes af flere elevatorer, mens beboere kan benytte de underliggende depotrum til opbevaring. Månedlige huslejepriser starter fra 6.016 kr. ekskl. forbrug.

Provstehuset er konstrueret med en stor, fælles tagterrasse på 1000 kvm, mens kælderarealerne huser studierum, festrum og et mindre fitnesscenter. Desuden finder man flere grønne udendørs arealer forbundet med byggeriet, indbydende til afslapning og fællesskab.

Nordvest, tæt på Nørrebro

Provstehuset er placeret centralt i Nordvest, med alt hvad man behøver indenfor kort afstand. Flere dagligvarebutikker har til huse i området, og gør det nemt at købe ind både stort og småt i stort set alle døgnets timer. Desuden ligger det populære Nørrebro Bycenter kun 10 minutters gang fra bebyggelsen og udbyder en lang række specialbutikker. Af særlig relevans for de studerende i bebyggelsen er de korte afstande til flere uddannelsesstationer, med KEA og Copenhagen Business School begge indenfor 12 minutters transport fra Provstehuset.

Lignende byggerier (15)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Fælles tagterrasse
Fælleslokale

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Website
  • Facebook
Scroll Up