Ungdomsbolig.nu
Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion Quintus Bastion

Quintus Bastion

Ejerboliger · Færdig
Fra 5.995.000 kr

Beskrivelse

Quintus Bastion er en del af det gamle befæstningsanlæg Christianshavns Vold. Her omdannes det gamle anlæg til 42 moderne luksus ejerboliger i byggerierne Magasinerne og Minesektionen.

Beliggenheden for enden af Krudtløbsvej er helt enestående. Med Søminegraven til den ene side og Minebådsgraven til den anden kan du se vand, næsten uanset hvor du kigger hen. Netop nærheden til vandet er med til at gøre stedet til noget ganske særligt.

Bastionens lange kajanlæg er nænsomt restaureret, så det fremstår flot og autentisk. Her har du mulighed for at lægge din egen båd til. Og fra bastionens ugenerte sandstrand kan du tage en forfriskende dukkert, når det passer dig.

Som noget helt unikt i København, er der mulighed for at leje en p-plads på området.

Magasinerne

Bygningerne, der er i henholdsvis 1 og 1 1⁄2 plan, har tidligere været brugt til militære formål. Bygningerne er nyopførte på eksisterende fundamenter, og i respekt for bygningernes oprindelige udseende og under behørig hensyntagen til områdets fredning. Der udbydes 19 helt nye luksuriøse rækkehuse, der varierer fra 88-177 m2 boligareal.

Minesektionen

Bygningen, der tidligere har været brug til militære formål, er nyrenoveret i 2017, indeholder i dag 23 luksuriøse ejerlejligheder og rækkehuse der varierer fra 90 – 176 m2 boligareal.

Kort

Krudtløbsvej 14, 1439 København K, Denmark

Lignende byggerier (56)

Skriv en kommentar

Indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Ungdomsbolig.nu