eBoligadvokat

Rådhus Have

Albertslund
Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

På den såkaldte Albogrund i Albertslund opfører Pædagogernes Pension (PBU) og Kuben Management 91 attraktive lejeboliger under navnet Rådhus Have. Det samlede byggeri dækker et areal på 7.300 kvm og tæller 85 lejligheder og 6 rækkehuse. Samtlige lejligheder er udstyret med altan. Hele bebyggelsen ligger placeret tæt på Albertslund Centrum og Albertslund, og tæller desuden et større fælles gårdrum og tilhørende parkeringskælder.

Albertslunds muligheder

Albertslund by repræsenterer et væld af tilbud og muligheder, og med placeringen centralt i byen har beboerne i Rådhus Have nem adgang til størstedelen af disse. Stationstorvet udgør et knudepunkt for shopping og indkøb, mens S-togsstationen få meter derfra faciliterer transporten til og fra det resterende Sjælland. Således kan Høje Taastrup nås på kun seks minutter, mens turen til Københavns Hovedbanegård kan klares på 21 minutter.

By og natur

Albertslund udgør på mange måde en by hvor de fleste behov kan opfyldes. Bylivet blomstrer centralt i byen, mens de mange industriområder og kontorlokaler udbyder et væld af erhvervsmuligheder for potentielle tilflyttere. Både dags- og uddannelsesinstitutioner er at finde overalt i byen, med et rigt antal folkeskoler som en markant faktor. Fra Albertslund er der desuden kort til flere flotte naturområder. I den sammenhænge kan den nordlige og nordøstlige del af byen nævnes. Særligt områderne omkring Herstedøster, Herstedvester og Risby udgør optimale udgangspunkter for oplevelser i det fri, med vild natur, idrætsarealer og de enorme, menneskeskabte bakker ved Herstedhøje som populære udflugtsmål.

Kort

4 kommentarer

 • Zohbina Abbas
  3 uger siden

  Hvordan kommer man i betragtning til disse boliger?

  • Mads Gram
   3 uger siden

   Hej Zohbina,
   Tak for din henvendelse. Det er Pædagogernes Pension der står bag Rådhus Have, og derfor dem du skal kontakte ifm. udlejning af byggeriets boliger. Så vidt jeg kan se, er udlejningen ikke startet endnu.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

 • Elena Diaz Lopez
  3 uger siden

  Hvornår kan man begynde at søge om disse lejligheder?

  • Troels - Nybygget.dk
   3 uger siden

   Hej Elena,

   Nej vi ved det desværre ikke endnu. Det er ofte først omkring 9 måneder inden indflytning at boligerne udbydes.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Antal enheder
 • Samlet areal
 • Natur-Energi
Scroll Up