Rådhusstræde

Rådhusstræde

Køge
· Færdig
Fra 3.550.000 kr

Beskrivelse

Rådhusstræde består af 28 nyopførte ejerlejligheder i centrum af Køge by. Byggeriet består af ejerlejligheder i ét plan og townhouses i to plan. Fælles for disse er, at samtlige boliger er arkitekttegnede med gennemførte detaljer og materialer i høj kvalitet. Alle ejerlejligheder og townhouses er opført med tilhørende privat terrasse, hvor beboere med fordel kan slappe af og nyde solen. Byggeriet er udstyret med elevatorer, mens elementer i køkken og bad er leveret af HTH. I Boligerne i Rådhusstræde er fordel på tre byggerier i størrelser varierende fra 99-148 kvm med 3-4 værelser. Priser starter fra 3.550.000 kr.

Byggeriet er tegnet af Årstiderne Arkitekter i gylden tegl, afbrudt af afdækninger og afskærmninger i tombak. Den lyse eg som udgør gulvpartierne i Rådhusstræde er leveret af den anerkendte virksomhed Tarkett, der producerer nogle af verdens bedste gulve.

Moderne og traditionelle byggerier

Området omkring Rådhusstræde karakterises som pulserende, med caféer, restauranter og en række interessante butikker. Byggeriet udgør en del af den spændende byudvikling som kendetegner Køge, med særligt fokus på områderne langs kysten. Det traditionelle Køge Rådhus som en af de nærmeste naboer repræsenterer i samspillet med byggerier som Rådhusstræde, den synergi som for fremtiden vil kendetegne byen, med moderne og traditionelle byggerier side om side.

Beboerne i Rådhusstræde kan desuden nyde godt af flere grønne områder, indbydende til afslapning og mere fysisk krævende aktiviteter, mens havet også kan tilgås fra de mange strande langs kystlinjen.

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up