Rahbek Hus II
Rahbek Hus II
Rahbek Hus II
Rahbek Hus II
Rahbek Hus II

Rahbek Hus II

København · Carlsberg Byen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Rahbek Hus er navnet på en af Carlsberg Byens mest populære ejendomme. Nu følger Rahbek Hus II efter som den sidste bygning, der færdiggør det rolige, grønne hjørne, som ét arkitektonisk sammenhængende område.

Rahbek Hus II har mod øst et blomstrende haveanlæg med Carlsbergsiloen i baggrunden og Vesterbros puls lige om hjørnet.
Mod syd er ligeledes et grønt område og udsigt til de ikoniske rækkehuse i Humleby.
Mod vest findes et af Carlsberg Byens hyggelige samlingssteder, den rolige Thorvald Bindebølls Plads.

Det er arkitektfirmaet Praksis Arkitekter, som har tegnet Rahbek Hus II og i øvrigt også naboejendommene Rahbek Hus, Bindesbøll Hus og Heiberg Huse. De har dermed fuldendt et nyt, klassisk kvarter med udgangspunkt i områdets mange smukke, gamle murstensbygninger.

Boliger med fokus på udnyttelse af pladsen

Byggeriet indeholder 53 lejligheder i størrelserne 52-157 m2, fordelt på 2-6 værelser. De har alle enten en lille have, en terrasse eller en eller to altaner. Mod sydvest placeres tre rummelige rækkehuse som en del af Rahbek Hus II.
Boligerne er indrettet med fokus på at udnytte pladsen, så I fx kan få hele 4 værelser i en 84 m2 lejlighed.

Der er masser af lys og udsigt fra alle lejlighederne. Ligger jeres nye bolig i stueplan, kan børnene løbe ud på terrassen eller i jeres egen lille have. Lejlighederne over stueetagen har alle en rummelig altan, og de fleste har endda to. Flytter I ind i en penthouselejlighed, får I en lækker, stor tagterrasse.

De tre rækkehuse har hver to haver og en tagterrasse. Tagterrassen og den ene af haverne vender mod syd og har udsigt til både grønt og Humleby.

Bo ved de grønne områder

I Rahbek Hus II bor man i en selv for København unik nærhed med grønne områder. Her er desuden frirum og og plads til at udfolde sig, bl.a. med Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret. Her kører ingen biler, så har man børn bliver det næsten ikke nemmere end blot at sende dem ud at lege.

Den nærliggende Constantin Hansens Gade er også et sted, hvor børn og voksne mødes. Den er nemlig indrettet til ophold, leg og aktiviteter for bykvarterets beboere. Gaden munder ud i Købkes Plads – et centralt samlingspunkt i Carlsberg Byen med caféer, indkøbsmuligheder, amfi og masser af byliv.

Der er fine parkeringsmuligheder i området, hvor man kan benytte en af Carlsberg Byens mange parkeringskældre.

Lignende byggerier (16)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
Scroll Up