rahbek hus
rahbek hus

Rahbek Hus

København · Carlsberg Byen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Med en af de højeste placeringer i bykvarteret følger bygningen naturligt det faldende terræn, således at ejendommen tæller 4 etager mod nord og 5 etager mod syd. Boligerne varierer i størrelser og udformning fra 81– 170 m2 fordelt på 2-4 værelser.

Boliger med københavnske naboer

Rahbek Hus ligger på grænsen mellem det nye bykvarter og det gamle Frederiksberg, og udsigten vil til alle sider være suveræn. Mod øst kan du nyde udsigten til Kongens Bryghus og et smukt, blomstrende haveanlæg, og mod vest ligger Thorvalds Bindesbølls Plads og den smukke, fredede bygning Halmlageret, som bliver en central del af det kommende bykvarters kulturliv.

Vælger man en lejlighed mod øst, får man udsigt til Kongens Bryghus med Carlsberg-siloen og et stort, blomstrende haveanlæg. Mod vest ligger Thorvald Bindesbølls Plads, hvor det smukke, bevaringsværdige Halmlageret bliver en central del af kulturlivet i Carlsberg Byen. Praksis Arkitekter står både bag Rahbek Hus og naboerne Bindesbøll Hus og Heiberg Huse, så de fire meget eksklusive bygninger har et fælles arkitektonisk udtryk.

Området bliver et af de mest grønne i Carlsberg Byen, og arkitekter og byplanlæggere har haft fokus på at skabe gode byrum med et mangfoldigt udeliv. Der bliver blandt andet opført en lille park, en stor boldbane og en børnevenlig lege- og opholdsgade. Og alle 37 lejligheder i Rahbek Hus har enten altan, terrasse eller egen have.

Mere København til København

I løbet af de næste par år bliver den historiske bryggerigrund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til en ny bydel, hvor moderne arkitektur spiller sammen med kvarterets mange bevaringsværdige og fredede bygninger. København får et helt enestående bykvarter med høje tårnhuse, grønne haver, smalle gader og åbne pladser, som danner rammen om boliger, butikker, caféer, kontorer og uddannelses- og kulturinstitutioner.

Hvis du ønsker at læse mere om byggeriet, kan du læse vores byguide om Carlsberg Byen.

Lignende byggerier (16)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Have
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up