Sales Styling
Rampelyset musicon roskilde

Rampelyset

Roskilde · Musicon
Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

I Musicons nye boligområde Rampelyset opføres 35 kreative familieboliger i form af 2-plans huse. De nye boliger kaldes de ’Kreative Familieboliger’, da de er opført med stor fleksibilitet og er inspireret af Musicon-bydelens pulserende byliv. Det karakteristiske ved disse boliger er deres arkitektoniske udformning, både med hensyn til farver, form og funktion og med tæt-lav bebyggelse.
Boligerne er inspireret af placeringen midt i Roskilde by og såkaldte Townhouses. Fælles for alle boligerne er, at de har store glasfacader i stueetagerne, der inviterer til et åbent miljø og et sammenhængende inde- og udeliv.Der vil være 900 m2 fælles friareal centralt i bebyggelsen samt privat gårdhave/ altan/tagterrasse på ca. 30 m2.

Fuldstændig unik, ny bydel, Musicon

Byggeriet er placeret i Roskilde nye bykvarter, Musicon. Musicon bliver et område for kunstnere, designere, musikere, kreative virksomheder og andre med behov for utraditionelle rammer. Ambitionen med bydelen er at gøre det til Danmarks knudepunkt for kultur, kunst og kreativitet. Developere, investorer og tilflyttere har mulighed for at være med til at præge udvikling i den dynamiske, mangfoldige bydel.

Generelt skal Musicon tilføje noget unikt til Danmark og især Roskilde, der får en helt anden tiltrækningskraft hos virksomheder og befolkningen med Musicon som drivkraft.

Lignende byggerier (1)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Værelser

Yderligere information

  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up