Mølbak
Ressourcerækkerne
Ressourcerækkerne
Ressourcerækkerne soveværelse
Ressourcerækkerne soveværelse
Ressourcerækkerne Køkken
Ressourcerækkerne køkken/alrum
Ressourcerækkerne stue

Ressourcerækkerne

København · Ørestad
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 11.250 kr pr. md.
Kom til åbent hus

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Ressourcerækkerne er en bæredygtig tilføjelse til det skønne Ørestad. Her findes i alt 92 lejeboliger, fordelt på 29 rækkehuse og 63 lejligheder. Rækkehusene er 121-166 kvm, og indeholder 4-6 værelser, alt afhængig af boligarealet. Lejlighederne er på 62-146 kvm, og indeholder 2-5 værelser.

Tagkonstruktionen på rækkehusene er opført med taghaver, hvorpå der placeres væksthuse, mens der på lejlighedskarréernes tage, er anlagt solcelleanlæg. I kælderen under ejendommen findes parkeringskælderen, depotrum til boligerne og cykelparkering.

Erfarne kræfter bag Ressourcerækkerne

AG Gruppen og NREP er bygherre på Ressourcerækkerne, og udgør derfor en erfaren og kompetent alliance med mangeårig erfaring med opførsel af moderne boligbyggerier.

Ejendommen er tegnet af Lendager Arkitekter, der har erfaring med at tegne og designe bæredygtige byggerier.

Fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er uden tvivl hovedrolleindehaveren i Ressourcerækkerne. Man har her valgt at se bort fra klassiske masseproducerede byggematerialer, og har i stedet udvalgt genbrugte og upcyclede materialer fra andre af byens markante byggerier. Ressourcerækkerne består derfor blandt andet af upcyclet træ fra det Københavnske metrobyggeri og genanvendte mursten fra Carlsberg bryggerierne.

Gulvene i Ressourcerækkernes boliger er af mærket “Dinesen Offcuts by Lendager” – en gulvtype som arkitektvirksomheden i samarbejde med træproducenten Dinesen, har udviklet.

Man skønner den bæredygtige tilgang til byggeriet potentielt kan minimere byggeriets CO2-regnskab med op mod 80%.

Attraktiv beliggenhed i Ørestad Syd

Placeringen i Ørestad Syd betyder, at man i Ressourcerækkerne er tæt på Ørestadens vilde natur, samtidig med at afstanden til indre København er minimal. Metronettet sikrer korte rejsetider til København, mens Amagermotorvejen er beliggende i ganske nær afstand fra byggeriet. Herfra kommer man nemt til Sverige, eller rundt på det øvrige Sjælland.

Kontakt

AG Gruppen & NREP

NREP blev stiftet i 2005 og er i dag en af de ledende kapitalforvaltere inden for fast ejendom i Norden. Siden begyndelsen har de gennemført mere end 200 ejendomsopkøb samt udviklingsprojekter i Norden, og er en af de bedst performende..

Lignende byggerier (93)

Skriv en kommentar

Ressourcerækkerne København · Ørestad
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Parkeringskælder
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up