Advice Ejendomsadministration

Rhododendron Hus

Valby · Grønttorvet
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 7.200 kr pr. md.

Beskrivelse

Rhododendron Hus er opført som en klassisk, københavnsk karrébebyggelse og huser i alt 180 lejelejligheder. Bebyggelsen omslutter et stort, fælles gårdareal hvor der for beboerne indbydes til fællesskab og afslapning. Boligerne varierer i størrelsen fra 54-133 kvadratmeter, fordelt på 2-5 værelser. Boligernes størrelsesforskelle tilgodeser både enlige, par og familier, og har til formål at skabe en varierende beboersammensætning i bebyggelsen. Størstedelen af boligerne har egen altan, mens en fælles tagterrasse frit kan benyttes af samtlige beboere. Byggeriet er desuden opført med elevator, samt parkeringskælder med cykelstativer og depotrum. Månedlige huslejepriser starter fra 7.200 kr. ekskl. forbrug.

Bæredygtige, nordiske boliger

Rhododendron Hus er opført med fokus på bæredygtighed. Byggeriet følger derfor en række strenge krav til bygningens energieffektivitet, og er eksempelvis udsyret med solcelleanlæg på tagniveau. Boligerne er praktisk indrettet og bærer præg af inspirationen fra den nordiske stil. Nuancerne er generelt lyse, og store vinduespartier sikrer et effektivt lysindfald. Både på tagterrassen og i det store gårdrum er der etableret væksthuse, hvor beboerne kan dyrke grøntsager og krydderurter.

Rolige omgivelser

Både tagterrasse og gårdhave bringer naturen helt tæt på beboerne i Rhododendron Hus. Her er der plads til fordybelse og afslapning i en ellers travl del af hovedstaden. Det centrale København kan nås på få minutter fra de lokale togstationer ved Vigerslev Allé og Ny Ellebjerg, hvor hyppige S-togsafgange transporterer dig rundt i byen gennem det meste af døgnet. I gåafstand af bebyggelsen finder du en række dagligvarebutikker, mens lokalområdet også karakteriseres af både daginstitutioner, folkeskoler og idrætsanlæg.

Kort

Lignende byggerier (2)

8 kommentarer

 • hana.abdel-hadi@oegnet.dk
  2 uger siden

  Hej
  Hvem er udlejeren til denne bolig?

  mvh

  Hana

  • Mads Gram
   2 uger siden

   Hej Hana
   Tak for din henvendelse. Udlejning af boligerne i Rhododendron Hus foregår udelukkende ved personligt fremmøde. Der er åbent hus på søndag mellem 11 og 12.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

   • Emilie West
    2 uger siden

    Hej Mads,
    Er der nogen tilmelding til åbent hus?
    Mvh
    Emilie og Nicklas

   • Mads Gram
    2 uger siden

    Hej Emilie og Nicklas,
    Tak for jeres henvendelse. Der er ingen tilmelding til åbent hus i Rhododendron Hus. Man møder blot op på adressen, f.eks. på søndag mellem 11 og 12.

    Mvh Mads – Nybygget.dk

 • Michelle Romme
  2 uger siden

  Ønsker at leje en bolig på 5 værelser

  • Mads Gram
   2 uger siden

   Hej Michelle,
   Tak for din henvendelse. Det er Grønttorvet og FB Gruppen, der står for udlejning af boligerne i Rhododendron Hus. Byggeriets boliger udlejes efter først-til-mølle konceptet, og foregår kun ved personligt fremmmøde. Der er eksempelvis åbent hus på søndag mellem 11 og 12.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

 • Rolla Habta
  2 uger siden

  Hej jeg kan forstå man skal møde personligt op, jeg ønsker 3 værelset til mig og min datter? Hvor skal man møde op?

  Vh Rolla

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Fælles tagterrasse
Parkeringskælder
Solceller

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Antal enheder
 • Website
 • Natur-Energi
Scroll Up