Risskov Brynet
Risskov Brynet
Risskov Brynet
Risskov Brynet
Risskov Brynet
Risskov Brynet

Risskov Brynet

Aarhus
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Risskov Brynet er 187 fantastiske delelejligheder for studerende klar til udlejning. Lejlighederne er tæt på by, skov og strand. Du får altså både central beliggenhed, et roligt område, nemt til indkøb, kort afstand til strand (både Bellevue og den Permanente), uddannelsesinstitutioner, Riis Skoven (løberuter), supercykelstien, letbanen og Aarhus C, m.m.

Lejlighederne

Vi er heldige i Aarhus. Vi er tæt på skoven, stranden og bylivet, har nok Danmarks bedste studiemiljø og ikke mindst et kulturliv i verdensklasse. Midt i det hele finder du Risskov Brynet. Risskov Brynet er et helt nyt boligbyggeri, hvor første etape kommer til at bestå af 187 lejligheder. Heraf er de første 55 allerede klar til indflytning 1. september 2017, og de resterende følger frem til 1. april 2018. Man forventer i alt ca. 5.000 beboere i området.

Alle lejligheder har store skønne altaner eller terrasser, flotte Tarkett gulve med gulvvarme i alle rum, kombineret vaske- og tørremaskine, opvaskemaskine, køle-fryseskab, induktionskogezone, indbygningsovn og garderobeskabe.

Gode faciliteter

Hele området har fælles grundejerforening med dygtige viceværter, forsynes med Stofa tv og bredbånd og har p-pladser i kælder og terræn. Området etableres med et naturkoncept for hver blok, og indeholder grønne kiler, grill- og bålpladser, fodboldbaner, legeplads, børnehave, indkøbsmuligheder samt udendørs fitnessredskaber. Der er desuden mulighed for at deltage i delebils-ordning, hvor der stilles 4 biler til rådighed.
Området er forsynet med DAS-anlæg, som giver ekstra god mobildækning – selv i den underjordiske p-kælder.

Omgivelserne

Kan du løsrive dig fra alle tilbuddene og mulighederne i Risskov Brynet, oplever du på det tidligere erhvervsområde ved Bryggervej et kreativt møde mellem gammelt og nyt. De gamle buer fra Aarhus Sporvejes anlæg bevares som et flot arkitektonisk ikon, der minder om Risskov Brynets centrale beliggenhed i forhold til den nye letbane, busser og supercykelstien, der fører dig helt ind til de mange tilbud i Smilets By.

Økonomi

Økonomien ved at bo i Risskov Brynet er også attraktiv. En typisk 2 værelses lejlighed på 65 m2 koster fra kr. 7.900 pr. måned ekskl. forbrug. Depositum udgør 3 måneders husleje og forudbetalt leje udgør 1 måneds husleje. Men skynd dig! Nybyggede lejligheder af denne kvalitet, med denne beliggenhed og i denne prisklasse er sjældne i Aarhus.

Fællesskab og aktiviteter

Risskov Brynet er bygget på bæredygtige principper med fokus på at udnytte sollyset optimalt.

Gør brug af boldbanen på 6. sal, eller boldbanen i terræn, de udendørs fitnessredskaber, bål- og grillpladser, borde, bænke og delebilsordning. Bevæg dig trygt rundt i det naturskønne terræn, der ligesom elevatorer og parkeringsarealer er videoovervåget.

Nyd de store, skønne altaner og terrasser – mange endda med udsigt over Aarhus Bugten

Lignende byggerier (22)

Én kommentar

  • odinsvej21@hotmail.com
    1 år siden

    Kigger på bolig til studiestart aug.2019.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up