rytterhus
rytterhus

Rytterhus

Farum
Lejeboliger · Færdig
Fra 9.900 kr pr. md.

Beskrivelse

De 32 lejelejligheder i Rytterhus i Farum er placeret i et sportsligt og kulturelt nærområde, hvilket understreges af, at Farums moderne faciliteter som stadion, svømmehal m.v. ligger indenfor en afstand af 900 meter. Golfbanen samt Furesø-badet ligger indenfor ca. 3 km.

Med placeringen er der dannet grundlag for en bred skare af lejere, der forventes at være både yngre mennesker, par med børn samt ældre.

Rytterhus har fokus på æstetik og rummelighed med ekstra leverum i hverdagen – og mulighed for nem, personlig indretning. Her får man en bolig, som er bygget med sans for kvalitet og et arkitektonisk tidløst design. Hver boliger har sydvendt altan eller terrasse, hvor man kan nyde solnedgangen og Farums høje træer. Solens inviteres også indenfor gennem de store vinduespartier, der medfører optimal benyttelse af dagslyset til hele lejligheden.

Farum familie- og ungdomsvenligt kvarter i naturskønne områder

I Farums indre del er der en fin mængde tilbud, hvor Farum Bytorv, ud over alment kendte supermarkeder, tøjbutikker og kiosker, også indebærer flere specialbutikker som slagtere, bagerforretninger og smykkebutikker. Generelt har Farum et fint centrum, hvor der er mange muligheder for shopping.

Farum har derudover også en station, der er forbundet med København og Farum er derfor en udmærket pendlerby. Inden for gåafstand finder man fine muligheder for hobby- og foreningsaktiviteter med tennisanlæg, svømmehal og fodboldbaner. Samtidig kan man gå til Right To Dream Park, hvor et af Danmarks mest spændende fodboldhold florerer. Et sted der dyrker familievenlige arrangementer. Nærområdet indbyder derudover til gå- og løbeture i den nærtliggende, smukke natur.

Farum har opbygget en infrastruktur af cykelstier, så børn og unge nemt og sikkert kan bevæge sig rundt på cykel til og fra skole. Derudover ligger boligerne fem minutters kørsel fra Hillerød motorvejen, der tager dig til København på 20 minutter.

2 kommentarer

 • Anne-Clari Skjoldager Vetö
  10 måneder siden

  Kan vi blive skrevet op til de nye lejeboliger på Paltholmvej i Farum?

  Mvh Anne-Clari Vetö

  • Mads Gram
   10 måneder siden

   Hej Anne-Clari,
   Tak for din henvendelse. Det er desværre ikke os, der står for opskrivning til lejeboligerne i Rytterhus. Du kan besøge byggeriets hjemmeside ved at klikke på ‘link’ i højre side, og se, hvordan du kontakter virksomheden bag. På nuværende tidspunkt er alle boliger dog udlejet.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Antal enheder
 • Energimærke
 • Website
Scroll Up