Salamanderhusene
Salamanderhusene
Salamanderhusene

Salamanderhusene

Hedehusene · Nærheden
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.545.000 kr

Beskrivelse

Salamanderhusene består af 21 rækkehuse og 18 lejligheder i Hedehusenes nye forstad Nærheden. Rækkehusene findes i to plan, i størrelsen 119-126 kvm. Lejlighederne fås i 84-97 kvm, hvortil der er elevatorer. Derudover har rækkehusene private haver og lejlighederne har enten et havestykke eller en stor altan. Beboerne har også adgang til et fælles grønt område og et nyt p-hus. Navnet kommer af placeringen tæt på et beskyttet ynglested for vandsalamandere, som ligger syd for byggeriet.

Salamanderhusenes boliger

Byggeriet er opført med tegl og træ som de to bærende materialer i facadeudtrykket. Fællesnævneren er lang levetid og det skaber en kontrast mellem tyngde og lethed.

De 18 lejligheder byder på køkken/alrum og stue i åben forbindelse, badeværelse med brus og vaskesølje, depotrum og sydvendt havestykke eller altan. De store vinduespartier giver et skønt, naturligt lysindfald og udsigt til de grønne omgivelser udenfor.

De 21 rækkehuse har tre soveværelser og generelt store vinduespartier med naturligt lys fra både nord og syd i køkken/alrum/stue. Til hvert hus hører privat have.

Hedehusenes nye forstad

Den nye forstad Nærheden udvikles i et samarbejde mellem Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg. Ambition er at skabe en ny forstad med mulighed for at leve en simpel og nem hverdag, samtidig med et stærkt fællesskab mellem beboere. Området bliver derfor indrettet med en masse fællesaktiviteter, såsom delebiler, kvarterhuse og fælles udekøkken. Derudover byder området også på en masse fritidsaktiviteter, gode indkøbsmuligheder, skoler og natur. Der er nem adgang til kollektiv transport og i 2021, åbner en ny folkeskole lige i området. På længere sigt er det meningen at der skal bo 8.000 mennesker i Nærheden. De første ca. 150 boliger er allerede taget i brug og der er flere på vej.

Lignende byggerier (5)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Have

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up