eBoligadvokat
Savannehuset
Savannehuset

Savannehuset

Lejeboliger
Fra 10.700 kr pr. md.

Beskrivelse

Alle lejlighederne i Savannehuset har elevator til døren og egen affaldsskakt på etagen. Det er lejeboliger, der både kan rumme den helt unge børnefamilie med småfolk og senioren, som ikke skal besværes af for mange ture på trappen.

Fleksible lejeboliger

Lejlighederne i Savannehuset fordeler sig på mellem 2, 3 og 4 lyse rummelige værelser. Her er der tænkt nøje over rumfordelingen. Det gør lejlighederne praktiske og lette at indrette og fleksible i forhold til om der skal mange børneværelser, gæsteværelser eller der skal være plads til et hjemmekontor.

Der etableres legeplads for børnene, skure og grønt område, hvor man kan nyde naboers fællesskab eller en aftentur med hunden. Opgangene er indrettet med videoovervågning ved indgangen og lyse farver på vægge og loft. Gulve er belagt med lys terazzo.

Fremadstormende område i Ørestad

Mere en 600 virksomheder har slået sig ned i Ørestad, som i dag er Københavns mest innovative bydel. Det er både kreative iværksættere, små butikker, caféer og de store internationale virksomheder som Ferring International PharmaScience Center og eksklusive hotelkæder som det bæredygtige Hotel Crowne Plaza Copenhagen K, der har placeret sig i området. Det aktive erhvervsliv gør, at bydelen lever hele dagen.

Kort

Else Alfelts Vej 94-102, 2300 København S, Danmark

Lignende byggerier (52)

Skriv en kommentar

Lejlighedsstørrelser

Yderligere information

  • Bygherre: Topdanmark
  • Landskabsarkitekt: Danielsen
  • Ejendomsmægler: Lokalbolig
  • Antal lejligheder/lejemål: 227
  • Link: https://savannehuset.dk/
  • Gloove
Scroll Up