Sales Styling
Scherfigs Have
Scherfigs Have
Scherfigs Have
Scherfigs Have

Scherfigs Have

København · Østerbro
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 14.600 kr pr. md.

Beskrivelse

Scherfigs Have består af 114 lejeboliger placeret mellem Østerbro og Hellerup. Fra boligerne har man udsigt over Svanemøllebugten, som man både kan nyde inde fra sin bolig samt udendørs på sin altan.

Der vil blive opført cykel- og bilparkering i kælderen, hvorfra der vil være elevator til alle opgange. Boligerne kommer herudover alle med altan og terrasse, hvorfra beboerne vil kunne nyde den friske luft lige ved Øresund.

Nybyggeri til Østerbro

Området byder på et miks af rustikke, ældre boliger og nyopførte bygninger, der giver et varierende bybillede. Ligesom bybilledet er der også stor variation i demografien i området, hvor området tiltrækker en del familier, mens det som resten af København også har et ungdommeligt vibe.

For at sikre, at det arkitektoniske kvalitetsniveau matcher områdets potentiale er der lagt stor vægt på den arkitektoniske udformning og materialer, der kommer i god kvalitet med patineringsevne som eksempelvis tegl, naturskifer og metal.

Placeringen er målt på flere parametre optimal, da man både finder Svanemøllen Strand få hundrede meter væk, mens der både er skole, offentlig transport og dagsinstitutioner inden for gåafstand. Samtidig har du resten af Københavns uendelige mængde tilbud i overkommelig cykel-, tog- eller busafstand.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up