Silkeborg Lofts køkken/alrum
Silkeborg Lofts spisekøkken
Silkeborg Lofts spisebord spisestue
Silkeborg Lofts badeværelse

Silkeborg Lofts

København · Østerbro
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 4.675.000 kr

Beskrivelse

På Østerbro i det oprindelige Århusgadekvarter, finder vi boligprojektet Silkeborg Lofts. Silkeborg Lofts er et anderledes boligprojekt, og således er de 15 boliger fordelt på fire traditionelle Østerbro-ejendomme. Boligerne er mellem 70-117 kvm store.

Silkeborg Lofts kommer på trods af sin spredning på flere karréer til at danne en fælles, dog lidt atypisk ejerforening. Alle lejlighederne er udstyret med dørtelefon, mens der i samtlige af ejendommene er adgang til flotte og hyggelige gårdanlæg.

Stilrene taglejligheder

De 15 taglejlighederne i Silkeborg Lofts er totalt istandsatte boliger, alle beliggende i ældre, dog meget velholdte ejendomme. Alle lejlighederne er opført med altan, hvor få endda har indtil flere altaner.

Lejlighederne er istandsat i lækre materialer, og beboerne kan derfor forvente massive egetræsplankegulve, samt lækkert inventar fra Svane. Lyset og luftigheden behøver man ikke frygte for i taglejlighederne, hvor der er åbnet op for loft til kip, hvilket sikrer et eminent lysinfald.

Charmerende omgivelser på Østerbro

Alle ejendommene er beliggende i det klassiske Århusgadekvarter. Herfra er man i kort afstand til den maritime stemning i Nordhavn, mens området også byder på hyggelige caféer, restaurationer og indkøbsmuligheder. Få minutters gang fra Silkeborg Lofts ejendommene finder man Østerbrogade, hvor et rigt forretningsliv med mulighed for indkøb og bespisning, tilfører Østerbro lidt af byens puls.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up