Mølbak
Sivholm
Sivholm
Sivholm
Sivholm
Sivholm
Sivholm
Sivholm
Sivholm

Sivholm

København · Sydhavnen
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 9.795.000 kr

Beskrivelse

Sivholm er en del af Engholmene beliggende i området Enghave Brygge, Københavns Sydhavn. Med tilnavnet The Private Island er Sivholm et helt særligt projekt, hvor vandet løber I kanalerne og livet leves med maritime undertoner.

The Private Island

43 unikke townhouses (rækkehuse) i flere forskellige størrelser udgør Sivholm. De har alle store indbydende kælderetager og parkering i Sivholms private p-kælder med direkte adgang til boligerne.

Hver bolig har privat have mod det grønne på midten af Sivholm, og de betagende kig ud over havnemiljøet og de mange kanaler samt rummelige træterrasser ved vandkanten, ikke blot understreger den maritime stemning og følelse – det følger helt naturligt med dét at på på Sivholm – The Private Island.

Vandet er allestedsnærværende på Sivholm. Uansat om man befinder sig indenfor, udenfor eller øverst oppe er vandet tilgængeligt i alle retninger – både at røre ved, se på og bare nyde. Den unikke private atmosfære på Sivholm tager drømmen om ø-paradiset til et nyt, eksklusivt niveau, uden at man føler sig isoleret…

The Townhouses

De 43 rækkehuse findes i flere forskellige størrelser – fra 137 m² til 195 m² samt yderligere 45 m² – 63 m² kælder under hvert eneste hus – komplet med gæsteværelser, opmagasinering, badeværelse, stort køkkenalrum og stue. Med to eller tre etager byder de forskellige boligtyper på hver sit unikke potentiale. Valget er dit.

Uanset hvor på Sivholm dit Townhouse er placeret har du en fantastisk udsigt. Alle rækkehusene har både for- og baghave samt private tagterrasser. Fra baghaverne har alle rækkehuse direkte og privat adgang til Københavns Havn via en stor stenterrasse, med nedgang til en flydende træterrasse på vandet.

 

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Faciliteter

Depotrum
Have
Parkeringskælder
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up