Skademoden
Skademosen
Skademosen

Skademosen

Roskilde · Trekroner
Almene boliger · Under opførelse
Fra 2.700 kr pr. md.

Beskrivelse

Skademosen i den østlige del af Trekroner består af 44 energivenlige lejeboliger i én til to etager. De mindste af boligerne er étværelses boliger på 30 kvm, mens de største måler 115 kvm fordelt på fem værelser. Alle boligerne er opført med A2020 energimærkningen, og er derfor særdeles energieffektive. I toetagers boligerne rummer stueetagen køkken, opholdsrum, depot og badeværelse. Fra stueetagen vil der ligeledes være direkte adgang til boligens private terrasse. På første sal finder man soveværelser, opholdsrum og en mindre altan. De små boliger befinder sig i stueetagen, og består af ét fælles rum med ophold, køkken og sengeplads, ligeledes med terrasseudgang. Lejepriser varierer forventeligt fra 2.700 kr. – 10.000 kr. om måneden.

Skrånende terræn

Byggeriet er opført som to separate bebyggelser. Grunden er kendetegnet af et svagt skrånende terræn, hvorfor boligerne er forskudt vertikalt i forhold til hinanden, mens tagene hælder parallelt med skråningen. Centralt i byggeriet finder man et større fællesareal med plads til leg og afslapning. Arealet er her kendetegnet af grøn beplantning og parkeringsfaciliteter. Fra den modsatte side af byggeriet er der udsigt til naturen med langstrakte eng- og markarealer.

Nordøstlige Trekroner

Skademosen ligger placeret i den nordøstlige del af Trekroner. Beboere kan altså både nyde godt af Trekroners mange nye tilbud, og den omkringliggende natur i form af skove, overdrev og Roskilde Fjord. Samtidig kan Roskilde by hurtigt nås på cykel eller i bil, mens den nærliggende Trekroner station gør det nemt at komme rundt på Sjælland, med både København og Ringsted indenfor 25 minutters transport med regionaltog. Trekroner byder desuden på et væld af muligheder for uddannelse, børnepasning, indkøb og erhverv, og kendetegner i høj grad Roskildes nye bydel som et område i stor vækst.

Lignende byggerier (3)

4 kommentarer

 • Annette Borup
  5 måneder siden

  Hej

  Jeg er interesseret i at komme i betragtning til lejlighed i Skademosen.

  Hilsen
  Annette

  • Frederik Kraglund
   5 måneder siden

   Hej Annette.

   Det er Boligselskabet Sjælland der står for at udleje boligerne i Skademosen. Du kan komme i betragtning til en af boligerne på følgende link: https://bosj.dk/nye-boliger/skademosen-i-roskilde/

   Mvh. Frederik – Nybygget.dk

   • Nadia Ravndal Højsting
    3 måneder siden

    Hej Frederik
    På Boligselskabet Sjællands hjemmeside står der at man udover deres venteliste skal være skrevet op på Skademosens egen hjemmeside – og jeg forstår det som at det er denne side. Så jeg vil lige dobbelttjekke at det kun er på Boligselskabet Sjællands side man skal skrive sig op og desuden foreslå at I får ændret deres beskrivelse.
    Med Venlig Hilsen
    Nadia

   • Troels - Nybygget.dk
    3 måneder siden

    Hej Nadia,

    Nej opskrivning skal foregå hos Boligselskabet Sjælland via https://bosj.dk/nye-boliger/skademosen-i-roskilde/ – vi har ikke noget direkte samarbejde med dem.

    Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Landskabsarkitekt
 • Ingeniør
 • Totalentreprenør
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Energimærke
 • Website
Scroll Up