Skibbroen
Skibbroen 1
Skibbroen 2
Skibbroen 3

Skibbroen

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Skibbroen er en del af Havneholmen i København, beliggende lige ved siden af Fisketorvet shoppingcenter og tæt på Dybbølsbro st. Her finder du 184 lejeboliger direkte ved kajkanten.

Bebyggelsens består af 2 vinkelformede bygninger i 6-8 etager. Bebyggelsen indeholder 184 boliger og fællesrum samt 17 bådskure. De vinkelformede bygninger åbner sig op mod omgivelserne og danner derved en række mindre pladsdannelser der knytter sig til hver sin del af bebyggelsen.

Alle lejligheder er veldisponeret og der er fokuseret på at få mest mulig lys i hver enkelt lejlighed. Størstedelen af lejlighederne har et fantastisk kig til vandet.

Ud af de 184 udlejningsboliger er 39 lejligheder mellem 50 og 70 m2, og i den modsatte ende er der luksusboliger øverst oppe i bygningerne på omkring 180 m2 i to etager og med tagterrasse. Så der er noget for enhver smag og pengepung.

Facadens felter forskyder sig og danner derved horisontale og diagonale linjer gennem byggeriets forskellige facader, dette binder gavle og derved haveside og vandside sammen.

Alle lejlighederne har mindst én altan og altanerne er primært placeret mod vandsiden i forlængelse af facadens felter. Altanerne har vinklede sider for at understrege facadens horisontalitet og for at danne sammenhæng til det vinklede udgangspunkt.

Byggeriet som helhed overholder Energiklasse 2015, men ventila­tionsanlæggene overholder ydermere kravene til energiforbruget i energiklasse 2020.

Lignende byggerier (90)

2 kommentarer

 • Felicia
  1 år siden

  Hej,
  Jeg er intresserad i at leje en 4-værelses lejlighed i Skibbroen, med inflyttning i juli 2018. Jeg kan dog ikke finde en oversigt af jeres ledige boliger? Kan ni sende et link?

  Tak på forhånd
  Mvh,
  Felicia

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ingeniør
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Samlet areal
 • Energimærke
Scroll Up