Skiferhusene
Skiferhusene
Skiferhusene

Skiferhusene

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger · Færdig
Udsolgt

Boligoversigt

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Skiferhusene er navnet på 15 eksklusive townhouses i IrmaByen med central placering og unikke udearealer. Boligerne er på 116-164 m2 og er velindrettede med 3-6 værelser og 2-3 plan.

Levende legende facader

I Skiferhusene bor du i spændende og velgennemtænkt arkitektur. De skiferbeklædte facader, der er en stor del af husenes identitet, virker nærmest levende og legende med husenes karnapper som bokse, der bryder rammerne. Indgangspartierne fungerer som gulv for førstesalsterrasserne og skiferen pakker hele huset ind i en anderledes og markant overflade. Husene er skabt med kærlige tanker til ”Kartoffelrækkernes” byhuse i det indre København, men har deres eget enestående arkitektoniske udtryk.

Smagfuldt og i god kvalitet

Skiferhusene ligger frit og får masser af lys gennem de store vinduer. Her er plads til hele familien. De store af Skiferhusene har endda hele 3 toiletter og 2 badeværelser. Spisekøkkenet kan ligeledes uden problemer rumme hele familien. Har du brug for mange værelser, kan du tilkøbe en væg til at opdele det store værelse mod vest på 1.sal. Så får familiens yngste også sit eget veldisponerede værelse. Du og familien får en bolig, som vil passe perfekt til jeres glade aktive familie i mange år.

Lavenergihus

Skiferhusene er bygget som lavenergihuse efter bygningsklasse 2020, altså efter striksere krav end den gældende lovgivning. Det betyder, at dit hus bruger mindst mulig energi, og at du sparer penge til opvarmning, varmt vand etc. i forhold til et traditionelt hus. Et 2020 hus har endvidere et godt indeklima og en optimal isoleret klimaskærm, som er fagudtrykket for tag, ydervægge, fundament, vinduer og døre. Ydermere etableres der solceller på boligerne i 3 etager, som også vil betyde mindre omkostninger til elforbrug.

Kontakt

ELF Development

ELF Development A/S er et ejendomsselskab, der beskæftiger sig med projektudvikling af eksisterende og nye ejendomme. ELF Development A/S udvikler og opfører ejendomsprojekter til ejerboligmarkedet. Der arbejdes også med udvikling af lokalplaner og udvikling af eksisterende ejendomme med potentiale. ELF..

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Skiferhusene Rødovre · IrmaByen
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Have
Solceller
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up