Skovkvarteret terrasse Ørestad
Skovkvarteret II
Skovkvarteret omgivelser Ørestad
Skovkvarteret omgivelser Ørestad

Skovkvarteret ll

København · Ørestad
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.949.000 kr
Åbent hus torsdag og søndag

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Rækkehusene i Skovkvarteret byder på naturskønne omgivelser, hvor der er plads til at hele familien kan folde sig ud. Der er 3 typer rækkehuse at vælge mellem, der hver især byder på unikke indretningsmuligheder. Husene er mellem 73-127 kvm store. De 66 huse er placeret i små klynger og alle er centeret omkring grønne områder med naturlegeplads. De er indrettet henholdvis på 1½, 2½ og 3 plan med hhv. 2 eller 3 værelser, stue og stort køkkenalrum. Det centrale i alle rækkehusene er, at der er plads til familielivet. Dette gælder både inde, såvel som ude, på de familievenlige terrasser. I nogle tilfælde er rækkehusene udstyret med en stor og ugeneret tagterrasse.

Arenakvarteret & Skovkvarteret

Området er et perfekt alternativ til de mere fjerne forstæder. Arenakvarterets lokalplan er i dansk sammenhæng unik, da der aldrig tidligere har været udarbejdet så omfattende og ambitiøs en lokalplan, for den arkitektoniske fremstilling. Her har arkitektfirmaet Vandkunsten især været toneangivende, mens selve Skovkvarteret er skabt af Tetris. Hovedformålet er at skabe en bydel, der kombinerer Ørestadens smukke natur, med det urbane udtryk, de nyopførte boliger tilfører området.

Plads til at tænke stort i den vilde natur

Ørestad har plads og muligheder og kan derfor rumme projekter og byggerier, der ikke har kunne passe ind i Københavns nuværende kvarterer grundet størrelse, omfang og karakter. Dette har medført ikoniske bygninger og projekter som 8-tallet, Bella Centeret, Bella Sky, DR Byen og CobraHuset. Bygninger der på trods af sin beliggenhed, fortsat formår at være en del af København.

Infrastrukturel attraktivitet

Udover natur, er transport en vigtig del af integrationen mellem Ørestad og København. Blandt andet metronettet har derfor i allerhøjeste grad været en katalysator for den tilflytterattraktivitet Ørestad de sidste mange år har oplevet. Såfremt du vælger at bosætte dig i Ørestad, kommer du til at bo i en af hovedstadens mest moderne, innovative og fremadstormende bydele. Et så stille og naturskønt område, der ligger bare 14 min. fra hjertet af København med metro.

Kontakt

Skovkvarteret

Skovkvarteret - en hyggelig bydel lige ud til Kalvebod Fælled Skovkvarteret er et nyt bilfrit boligkvarter i Ørestad Syd med 65 rækkehuse og 110 lejligheder. I første række til Fælleden og nabo til den nye Kalvebod Fælled Skole. Og kun..

Lignende byggerier (131)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skovkvarteret ll København · Ørestad
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Legeplads
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Website
  • Facebook
Scroll Up