Advice Ejendomsadministration

Skovkvarteret ll

København · Ørestad
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.799.000 kr

Beskrivelse

Skovkvarteret ll

Rækkehusene i Skovkvarteret byder på naturskønne omgivelser, hvor der er plads til at familien kan folde sig ud, hvis man går og drømmer om det. Det er muligt at vælge mellem 3 typer rækkerhuse, som afspejler sig i hvert af deres unikke muligheder. De er placeret i små klynger og alle er centeret omkring grønne områder med naturlegeplads. De er indrettet henholdvis på 1½, 2½ og 3 plan med hhv. 2 eller 3 værelser, stue og stort køkkenalrum. Det centrale i alle rækkehusene, er at der er plads til familielivet. Dette gælder både inde, såvel som ude, på de familievenlige terrasser. I nogle tilfælde er rækkehusene udstyret med en stor og ugeneret tagterrasse.

Arenakvarteret

Området er et perfekt alternativ til de fjerne forstæder. Arenakvarterets lokalplan er i dansk sammenhæng unik, da der aldrig tidligere har været udarbejdet så omfattende og ambitiøs en lokalplan, for den arkitektoniske fremstilling som dette. Hovedformålet er at skabe en by, der kombinere natur og urban sammen gennem stærke grænser.

Nær natur og det etablerede Ørestad

Udover natur, er transport en vigtig del af integrationen mellem Ørestad og København. Blandt andet metronettet har derfor i allerhøjeste grad været en katalysator for den attraktivitet Ørestad de sidste mange år har oplevet. Ørestad har qua af sin plads og muligheder, derfor kunne tage projekter og byggerier, der ikke har kunne passe ind i Københavns nuværende kvarterer grundet størrelse, omfang og karakter. Dette har medført ikoniske bygninger og projekter som 8-tallet, Bella Centeret, Bella Sky, DR Byen og CobraHuset. Bygninger der på trods af sin beliggenhed, fortsat formår at være en del af København. Såfremt du vælger at bosætte dig i Ørestad, kommer du til at bo i en af hovedstadens mest moderne, innovative og fremadstormende bydele. Et så stille og natursmuk område, der ligger bare 12 min. fra hjertet af København med metro.

Kort

Lignende byggerier (126)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Legeplads
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Website
  • Facebook
  • Busybees
Scroll Up