Natur-Energi

Skovlunde Torv

Skovlunde
Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

På det gamle posthus’ grund ved Skovlunde Torv ligger 28 lækre lejeboliger placeret. Lejlighederne varierer i størrelsen fra 79-101 kvm fordelt på 3-4 værelser, med kort afstand til en lang række af Skovlundes tilbud. Særligt Skovlunde Centret og den nærliggende Skovlunde S-togsstation udgør med gode indkøbsmuligheder og effektiv transport, knudepunkter for området. Byggeriet opføres med tilhørende parkeringsplads, til fri afbenyttelse for beboerne. Månedlige lejepriser starter fra 11.300 ekskl. forbrug.

Bylivet i Skovlunde

Skovlunde karakteriseres for tiden af en markant byudvikling, hvor særligt bymidten er i fokus. Flere aktiviteter på pladserne omkring torvet skaber fællesskab for borgerne i byen året rundt. Nærområdet er desuden kendetegnet af flere grønne områder, hvor der indbydes til både afslapning og motion, særligt Skovlunde Bypark udgør i dette tilfælde et populært udflugtsmål for både beboere og besøgende. Med Skovlunde Centret i fokus, er både indkøbs- og shoppingmulighederne rigelige, mens S-toget via Frederikssundsbanen kan fragte beboerne på Skovlunde Torv til det centrale København på små 25 minutter.

Kort

3 kommentarer

 • Moug Al-Bakri
  3 uger siden

  Hej,
  Jeg er meget interesseret i at købe en ny 3 vær. lejlighed til mig og min 1 årig datter, men vil i første omgang høre om det overhovedet er muligt for mig. Jeg er blevet godkendt af banken til at låne 1.2-2.2 mio. Er der mon købspotentiale for mig i startprocessen for byggeprojektet?
  På forhånden tak

  Bedste hilsner
  Moug Al-Bakri

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Totalentreprenør
 • Ejendomsmægler
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Bolighed
Scroll Up