Mølbak
Skudhavnen Vejle
Skudhavnen Vejle
Skudhavnen Vejle
Skudhavnen Vejle

Skudehavnen

Vejle
Almene boliger / Ejerboliger / Lejeboliger · Delvist færdig
Fra 3.695.000 kr

Beskrivelse

Casa A/S har planer om at dele byggeriet op i tre delområder; Strandgaderne, Fjordhusene og Strandparken. Etagebyggeriet bliver almene familieboliger med Lejerbo som administrator. Resten bygges som private boliger.

Boligerne er en blanding af private og almene boliger, og der er arbejdet indgående med skala, størrelse og mikset af boligerne for at forløse det potentiale, der ligger i området.

Boligerne i Skudehavnen udføres som rækkehuse, men er inspireret af storbyernes byhuse med enkle teglstenskroppe og få men store facadeåbninger. Opbrud i materialer mellem de nederste og øverste etager sikrer variation i udtrykket, og brugen af især træmaterialer er tilpasset miljøet. Husene ligger forskudt, for bedre at fange aftensolen fra vest, og for at give variation i planen for området.

Nyt kajakhus ved Vejle Fjord

I dag ligger der blandt andet et tidligere kommunalt kompetencecenter på området, hvor også Vejle Å Kano og Kajakklub har sine faciliteter. Sidstnævnte er direkte nævnt i lokalplanforslaget. Planen er at indrette et nyt klubhus plus bådebro til klubben et par hundrede meter længere inde ad åen – indenfor det kommende lokalplanområde. Dette gøres

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up