eBoligadvokat
skyttehusene
skyttehusene

Skyttehusene

København · Ørestad
Lejeboliger · Delvist færdig
Fra 5.500 kr pr. md.

Beskrivelse

I Skyttehusene er der fokus på at skabe lejligheder med stor diversitet. Lejlighederne spænder fra 1-5 værelser og egner sig både til studerende, familier og ældre. Opgangene spænder over flere forskellige boligtyper, og det skaber stor mangfoldighed i beboersammensætningen og muliggør, at man kan blive boende i den samme karré hele livet ved at flytte fra en mindre bolig til en større eller omvendt. Der er desuden elevator i alle opgange.

Samtidig har man tegnet en række særligt små boliger til dem, der har den økonomiske mulighed. Af disse små lejligheder vil der være 22 af slagsen på 35 kvm og en estimeret husleje på 3.500.

Boliger i Skyttehusene med skønt interiør og smukke omgivelser

Skyttehusene ligger spredt ud i hele Bellakvarter, så her bliver ens naboer både andre lejere og ejere. Boligerne bliver bygget med fokus på god kvalitet, hvilket indebærer gode materialer og komponenter, der holder i mange år og med et minimum af vedligehold. Det betyder, at der på lang sigt vil være lave driftsudgifter for beboerne. Boligerne får altaner mod enten, øst, syd eller vest.

Badeværelserne er udført med grå gulvklinker og hvide vægge. Her er bruseniche med hvide vægfliser, væghængt toilet, vask og plads til vaskesøjle. Der er fjernvarme og radiatorer i alle beboelsesrum. På badeværelset er der gulvvarme. Der er individuelle målere af vand og varme i hver lejligheds installationsskakt, mens elmåleren sidder i kælderen. Alle målere fjernaflæses.

Løb ud på Amager Fælled lige fra hoveddøren. Hør koncert i Royal Arena. Gå på indkøb, til fitness eller i biografen i Fields og nyd at skole, daginstitutioner og sport er lige rundt om hjørnet. Nørreport kommer du til på ti minutter med Metro, og du har fem km til Rådhuspladsen og Amager Strandpark.

Du kan læse mere om selve Bellakvarter i vores byguide om Ørestad, hvor der er et afsnit om Bellakvarter.

Kort

Lignende byggerier (69)

6 kommentarer

 • simon
  6 måneder siden

  Hejsa. Er der mulighed for at ha hund i skyttehusene?

  • Troels - Nybygget.dk
   6 måneder siden

   Hej Simon,

   Iflg. Skyttehusenes husorden gælder følgende: “Mindre husdyr som kanin, marsvin eller en kanariefugl er tilladt. Hunde og katte er ikke tilladt, og selvfølgelig heller ikke andre større dyr. ”
   Du kan finde mere information her: http://www.skyttehusene.fsb.dk/forside/

   Mvh Troels – Nybygget.dk

 • Sten Sejr
  5 måneder siden

  Er man automatisk skrevet op ved at tilmelde sig interesse liste ? Eller er der en mere detaljeret udgave hvor man vælger den specifikke type lejlighed ? Sten

 • Karin
  5 måneder siden

  Hej.

  Vil gerne høre om man kan benytte Kalvebod Fælled Skolen..?

  Samt hvor lang ventetid der ca er på en bolig

  Mvh Karin

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ingeniør
 • Totalentreprenør
 • Antal enheder
 • Natur-Energi
Scroll Up