Slagteriet

Slagteriet

Roskilde
Almene boliger · Ikke startet
Fra 2.500 kr pr. md.

Beskrivelse

I det centrale Roskilde omdannes det tidligere skoleslagteri til 110 lejeboliger i varierende størrelser. Boligerne udbydes i størrelser fra 27-114 kvm fordelt på 1-4 værelser, og tilgodeser dermed indflyttere af forskellige størrelser. Alle boliger er opført efter A2020 energimærkningen og er derfor særligt energieffektive. Byggeriet er udstyret med elevatorer mens beboere kan drage fordel af de 106 parkeringspladser fordelt på både terræn og i kælder. Boligerne i stueplan har små udemiljøer i form af en mindre have eller terrasse, mens beboerne i størstedelen af de øvre lejligheder kan nyde godt af private altaner. Månedlige huslejepriser forventes varierende fra 2.500 kr. – 10.500 kr. ekskl. forbrug.

I det gamle industrikvarter

Bebyggelsen er konstrueret med det gamle industrikvarters æstetik i fokus. For at skabe samspil det nye og det gamle imellem, har bygningerne i Slagteriet forskellig højde og variation i facaderne. Byggeriet er opført i to til fem etager. Mellem bygningerne er der etableret flere fællesarealer og dertilhørende opholdssteder med buske, træer, blomster og cykelparkering som afskærmning. Materialerne på byggeriet udgøres af tagsten i forskellige gule nuancer, somme tider afbrudt felter i metal eller træ, resulterende i en mærkbar variation.

Roskilde by

Slagteriet ligger centralt i Roskilde, med nem adgang til størstedelen af byens funktioner. Byens shopping-, og indkøbsmuligheder kan nås til fods, med Algade, Stændertorvet og RO’s Torv som oplagte destinationer. Samtidig udgør naturen og havet også en central del af livet i Roskilde. Flere vilde naturområder med skove og enge kan opleves med en kort tur i bil, mens byens havn og fjord udgør glimrende platforme for udnyttelsen af det friske havvand til et væld af aktiviteter. Roskilde station, små 600 meter fra Slagteriet, faciliterer desuden transporten til og fra byen, med togafgange mod København og resten af Sjælland de fleste af døgnets timer.

Lignende byggerier (3)

2 kommentarer

 • Annette Borup
  5 måneder siden

  Hej

  Jeg er interesseret i at komme i betragtning til lejlighed i Slagteriet.

  Hilsen
  Annette

  • Frederik Kraglund
   5 måneder siden

   Hej Annette.

   Vi står desværre ikke for formidlingen af boligerne. Boligselskabet Sjælland står for formidlingen af lejemålene, og du kan derfor skrive dig op til en af boligerne hos dem. Jeg har nedenfor lagt et link ind til deres hjemmeside:

   https://bosj.dk/nye-boliger/slagteriet-i-roskilde/

   Med venlig hilsen,
   Frederik – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelskur
Depotrum
Elevator
Parkeringskælder
Udendørs parkering

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Samlet areal
 • Website
Scroll Up