Smedegaarden Holbæk fællesareal
Smedegaarden Afstand Holbæk
Smedegaarden Facade Holbæk
Smedegaarden Køkken Holbæk
Smedegaarden Stue Holbæk
Smedegaarden stue Holbæk
Smedegaarden Holbæk Badeværelse

Smedegaarden

Holbæk
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.795.000 kr

Beskrivelse

Helt centralt i Holbæk opfører TK Development 16 kvalitetsejerlejligheder. De 16 lejligheder er fordelt på tre boligblokke, der opføres i henholdsvis 2 og 3 etager. Lejlighederne er opført i 1-2 plan, med et areal på 101-138 m2, fordelt på 3-5 værelser. Samtlige boliger er opført med enten egen altan eller terrasse, mens få enheder er opført med begge dele. I ejendommens nederste plan, er der opført erhvervslejemål på 1300 m2, der er udlejet til Salling Group. Her ventes en Nettoforretning etableret.

Lysindfald og funktionalitet

Stilen i boligerne er moderne, og her har man især fokuseret på at lade lysindfaldet komme til sin ret. Dette har man sikret gennem store vinduespartier, samt et gennemgående brug af lyse materialer, på gulve såvel som væggene. Lejlighedernes køkkener, badeværelser og indbyggede garderober, er fra Invita, og er udført i blank hvid højglans. De åbne planløsninger sørger for en funktionel bolig, hvor der i de kolde måneder kan nydes godt af gulvvarme i hele boligen.

Fokus på fællesområder

Centralt mellem de tre bygninger, har man etableret en fælles taghave. Her finder den kommende beboer grønne arealer, der udgør et oplagt udendørs opholdsrum. Taghaven kan desuden nås fra parkeringspladsen, ved hjælp af én af ejendommens elevatorer.

Afstand til København og Roskilde

Holbæk er beliggende centralt på Sjælland, hvilket betyder at der er nogen afstand til hovedstaden. Såfremt man har sin daglige gang i København, så skal der i bil påregnes en rejsetid på en times tid. Vælger man regionaltogene til, så er rejsetiden til Københavns Hovedbanegård på 45 minutter. Afstanden til Roskilde er bestemt tålelig, og man kan således komme fra Holbæk til Roskilde på blot 20 minutter i regionaltog. I bil skal der påregnes en rejsetid på 30 minutter.

Lignende byggerier (4)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Fælles tagterrasse
Have

Yderligere information

  • Bygherre
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up