Søborg Møbelfabrik

Søborg Møbelfabrik

Søborg
Lejeboliger · Delvist færdig

Beskrivelse

Hovedparten af de gamle fabriksbygninger fra Søborg Møbelfabrik, hvilket også bliver navnet på byggeriet, er revet ned, mens den oprindelige hovedbygning er bevaret. Den bliver moderniseret og indrettes til erhvervslejemål for mindre virksomheder, butikker og caféer i tilknytning til det nye boligområde. Byggeriet består af 200 boliger fordelt på 4-8 etagersbygninger i størrelsen 75-120 kvm samt penthouselejligheder på 140 kvm.

Byggeriet har fokus på familieboliger i varierende størrelse med robuste materialer, og hovedbygningen bliver bevaret som et minde om en vigtig industriperiode i Gladsaxe. Bygningen vil blive et supplement til Gladsaxe og Søborgs store mængde erhverv, hvor der er flere butikscentre samt gader og stræder med butikker.

Alle lejligheder får altan eller terrasse, og bygningerne samles omkring et stort grønt fællesareal. Der etableres endvidere parkeringspladser i forbindelse med byggeriet.

Byggeri i den nye bydel Gladsaxe Ringby

Dades, der er investoren for projektet, lægger omkring en halv milliard i opførelsen af byggeriet, der skal være en vigtig del af den nye bydel, Gladsaxe Ringby. Gladsaxe Ringby skal omdanne det gamle Gladsaxe Erhvervskvarter til et mangfoldigt, attraktivt byområde, hvor eksisterende og nye virksomheder har gode vækstbetingelser, og hvor nye, moderne boliger gør det attraktivt at bo.

Gladsaxe har i mange år været en by, hvis befolkning primært er fraflyttere fra København, hvor Gladsaxe tilbyder dem muligheden for stadig at mærke byens summen, mens man får plads til større armbevægelser. Placeringen vil blive yderliger attraktiv, når letbanen bliver en realitet. Letbanen vil gå fra DTU Lyngby og 27 stop videre til Vallensbæk.

Lignende byggerier (1)

10 kommentarer

 • Michelle Romme
  8 måneder siden

  Hvordan skriver jeg mig op

  • grammads@hotmail.dk
   8 måneder siden

   Hej Michelle,
   Der er endnu ikke åbnet for opskrivning til boligerne i Søborg Møbelfabrik. Du kan tilmelde dig byggeriets interesseliste og få besked, når byggeriet opdateres.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

 • Martin Frost
  5 måneder siden

  Hvad kommer lejeprisen til at ligge på?

  • Mads Gram
   5 måneder siden

   Hej Martin,

   Der er endnu ikke præsenteret lejepriser for boligerne i Søborg Møbelfabrik. Du kan tilmelde dig byggeriets interesseliste og få besked, når disse offentliggøres.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

 • Svend Hornbeck Hansen
  4 måneder siden

  vi har lige haft kontakt med jeres kontor angående interesse af byggeriet , vi snakkede om
  3værelses lejlighed , men det er primært en 2 værelses vi er interesseret i.

  venlig hilse Hanne og Svend Hornbeck

 • Lilli Birn
  2 måneder siden

  Jeg er meget interesseret i at blive skrevet op til Søborg møbelfabrik og høre hvad priser er på dette

  • Frederik Kraglund
   2 måneder siden

   Hej Lilli.

   Vi er endnu ikke i besidelse af lejepriser på boligerne i Søborg Maskinfabrik. Du skal være meget velkommen til at tilmelde dig interesselisten. Så bliver du adviseret, så snart siden her opdateres med ny information.

   Vh. Frederik – Nybygget.dk

 • kamilla dall
  2 måneder siden

  Hej.
  Er der noget nyt om hvornår de er klar?

  Vh. Kamilla

  • Frederik Kraglund
   2 måneder siden

   Hej Kamilla.
   Dades har tidligere udtalt sig til Gladsaxe Bladet, hvor de forklarer at boligerne er klar til udlejning og indflytning i foråret 2020.

   Ellers vil jeg blot råde dig til at tilmelde dig interesselisten, så får du besked når der kommer opdateringer på byggeriet.

   Vh. Frederik – Nybygget.dk

 • suadabdihakim@hotmail.com
  1 uge siden

  Hej, jeg er meget interreseret i en 2-4 værelses lejlighed.

  Kan i skrive mig op, eller hvordan foregår det?

  Hilsen Suad

Skriv en kommentar

Størrelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Totalentreprenør
 • Antal enheder
 • Energimærke
Scroll Up