Jackie Phillip

Søborg Møbelfabrik

Søborg
Lejeboliger · Delvist færdig

Beskrivelse

Hovedparten af de gamle fabriksbygninger fra Søborg Møbelfabrik, hvilket også bliver navnet på byggeriet, er revet ned, mens den oprindelige hovedbygning er bevaret. Den bliver moderniseret og indrettes til erhvervslejemål for mindre virksomheder, butikker og caféer i tilknytning til det nye boligområde. Byggeriet består af 200 boliger fordelt på 4-8 etagersbygninger i størrelsen 75-120 kvm samt penthouselejligheder på 140 kvm.

Byggeriet har fokus på familieboliger i varierende størrelse med robuste materialer, og hovedbygningen bliver bevaret som et minde om en vigtig industriperiode i Gladsaxe. Bygningen vil blive et supplement til Gladsaxe og Søborgs store mængde erhverv, hvor der er flere butikscentre samt gader og stræder med butikker.

Alle lejligheder får altan eller terrasse, og bygningerne samles omkring et stort grønt fællesareal. Der etableres endvidere parkeringspladser i forbindelse med byggeriet.

Byggeri i den nye bydel Gladsaxe Ringby

Dades, der er investoren for projektet, lægger omkring en halv milliard i opførelsen af byggeriet, der skal være en vigtig del af den nye bydel, Gladsaxe Ringby. Gladsaxe Ringby skal omdanne det gamle Gladsaxe Erhvervskvarter til et mangfoldigt, attraktivt byområde, hvor eksisterende og nye virksomheder har gode vækstbetingelser, og hvor nye, moderne boliger gør det attraktivt at bo.

Gladsaxe har i mange år været en by, hvis befolkning primært er fraflyttere fra København, hvor Gladsaxe tilbyder dem muligheden for stadig at mærke byens summen, mens man får plads til større armbevægelser. Placeringen vil blive yderliger attraktiv, når letbanen bliver en realitet. Letbanen vil gå fra DTU Lyngby og 27 stop videre til Vallensbæk.

Kort

Lignende byggerier (1)

4 kommentarer

 • Michelle Romme
  4 måneder siden

  Hvordan skriver jeg mig op

  • grammads@hotmail.dk
   4 måneder siden

   Hej Michelle,
   Der er endnu ikke åbnet for opskrivning til boligerne i Søborg Møbelfabrik. Du kan tilmelde dig byggeriets interesseliste og få besked, når byggeriet opdateres.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

 • Martin Frost
  1 måned siden

  Hvad kommer lejeprisen til at ligge på?

  • Mads Gram
   1 måned siden

   Hej Martin,

   Der er endnu ikke præsenteret lejepriser for boligerne i Søborg Møbelfabrik. Du kan tilmelde dig byggeriets interesseliste og få besked, når disse offentliggøres.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Størrelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Totalentreprenør
 • Antal enheder
 • Energimærke
 • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up