Søborg Møbelfabrik
Møbelfabrikken Søborg
Søborg Møbelfabrik Køkken-alrum
Søborg Møbelfabrik soveværelse

Søborg Møbelfabrik

Søborg
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 10.700 kr pr. md.
Henvend dig nu

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Søborg Møbelfabrik er et projekt med 184 nye boliger på Gladsaxevej 386-400 på den gamle grund, hvor der i 1939 blev opført det oprindelige industribyggeri til møbelproduktion.

Hovedparten af de gamle fabriksbygninger er revet ned, mens den oprindelige hovedbygning er bevaret grundet sine særlige kulturelle værdier. Bag denne opfører selskabet Dades den moderne beboelsesejendom med 184 fantastiske lejeboliger, med et strømlinet udtryk inde såvel som ude med røde tegl og stålvinduer samt en lys og minimalistisk indretning, som de nye beboere nemt kan sætte sit eget præg på.

Lejemål i varierende størrelse i Søborg

Lejeboligerne er i varierende størrelse fra 76-151 m2, og de har alle enten en skøn altan eller en lækker terrasse. Boligerne tilpasses både større og mindre familier samt forskellige indkomstgrupper. Med placeringer fra første til ottende sal er der naturligvis elevator i ejendommen.

Udenfor bliver det sociale samlingspunkt i det åbne og levende miljø det frodige gårdrum i New Yorker-stil med plads til leg, hygge ved bordebænkesættene og spadsereture på stierne mellem de grønne arealer. I gården vil der ligeledes være cykelparkering samt mulighed for p-plads til bilen mod betaling.

Beliggende tæt på bylivet

Beliggenheden er fordelagtigt tæt på bylivet i både Lyngby og København. I nærmiljøet findes dog alt, hvad man har brug for i dagligdagen med skole, daginstitution, Buddinge Centeret, Gladsaxe Centeret og Søborg Hovedgade indenfor kort afstand. Naturskønne omgivelser til søndagspicnic og løbeture møder man ved Utterslev Mose.

Byggeri i den nye bydel Gladsaxe Ringby

Møbelfabrikken bliver en vigtig del af den nye bydel, Gladsaxe Ringby. Gladsaxe Ringby skal omdanne det gamle Gladsaxe Erhvervskvarter til et mangfoldigt, attraktivt byområde, hvor eksisterende og nye virksomheder har gode vækstbetingelser, og hvor nye, moderne boliger gør det attraktivt at bo.

Gladsaxe har i mange år været en by, hvis befolkningen primært er fraflyttere fra København, hvor Gladsaxe tilbyder dem muligheden for stadig at mærke byens summen, mens man får plads til større armbevægelser. Placeringen vil blive yderligere attraktiv, når letbanen bliver en realitet. Letbanen vil gå fra DTU Lyngby og 27 stop videre til Vallensbæk.

Kontakt

Dades er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring inden for ejendomsinvestering og -administration og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

Lignende byggerier (2)

11 kommentarer

 • Michelle Romme
  10 måneder siden

  Hvordan skriver jeg mig op

  • grammads@hotmail.dk
   10 måneder siden

   Hej Michelle,
   Der er endnu ikke åbnet for opskrivning til boligerne i Søborg Møbelfabrik. Du kan tilmelde dig byggeriets interesseliste og få besked, når byggeriet opdateres.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

 • Martin Frost
  7 måneder siden

  Hvad kommer lejeprisen til at ligge på?

  • Mads Gram
   7 måneder siden

   Hej Martin,

   Der er endnu ikke præsenteret lejepriser for boligerne i Søborg Møbelfabrik. Du kan tilmelde dig byggeriets interesseliste og få besked, når disse offentliggøres.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

 • Svend Hornbeck Hansen
  6 måneder siden

  vi har lige haft kontakt med jeres kontor angående interesse af byggeriet , vi snakkede om
  3værelses lejlighed , men det er primært en 2 værelses vi er interesseret i.

  venlig hilse Hanne og Svend Hornbeck

 • Lilli Birn
  4 måneder siden

  Jeg er meget interesseret i at blive skrevet op til Søborg møbelfabrik og høre hvad priser er på dette

  • Frederik Kraglund
   4 måneder siden

   Hej Lilli.

   Vi er endnu ikke i besidelse af lejepriser på boligerne i Søborg Maskinfabrik. Du skal være meget velkommen til at tilmelde dig interesselisten. Så bliver du adviseret, så snart siden her opdateres med ny information.

   Vh. Frederik – Nybygget.dk

 • kamilla dall
  4 måneder siden

  Hej.
  Er der noget nyt om hvornår de er klar?

  Vh. Kamilla

  • Frederik Kraglund
   4 måneder siden

   Hej Kamilla.
   Dades har tidligere udtalt sig til Gladsaxe Bladet, hvor de forklarer at boligerne er klar til udlejning og indflytning i foråret 2020.

   Ellers vil jeg blot råde dig til at tilmelde dig interesselisten, så får du besked når der kommer opdateringer på byggeriet.

   Vh. Frederik – Nybygget.dk

 • suadabdihakim@hotmail.com
  2 måneder siden

  Hej, jeg er meget interreseret i en 2-4 værelses lejlighed.

  Kan i skrive mig op, eller hvordan foregår det?

  Hilsen Suad

 • Malika Mortensen
  2 uger siden

  Hej hvornår kan man skrive sig op?

Skriv en kommentar

Søborg Møbelfabrik Søborg
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Parkeringskælder
Terrasse

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Totalentreprenør
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Energimærke
Scroll Up