Sølvsmedjen facade
Sølvsmedjen haver og terrasser
Sølvsmedjen tagterrasse
Sølvsmedjen altan

Sølvsmedjen

Kolding
Ejerboliger · Ikke startet
Fra 3.095.000 kr

Beskrivelse

I hjertet af Kolding opstår der nu mulighed for at erhverve en nyopført og moderne ejerbolig. Ejendommen Sølvsmedjen består af i alt 19 ejerboliger, fordelt på 15 lejligheder og 4 unikke rækkehuse.

Alle boligerne er opført med enten egen altan eller have, alt efter etageniveau, mens ejendommens penthouseboliger er opført med en 38 kvm stor tagterrasse. Byggeriet består af i alt tre bygninger. Her er bygningerne, indeholdende lejlighederne, opført i tre etager, mens rækkehusene opføres i to etager.

Byggeri med fortid i lokalområdet

På grunden hvor Sølvsmedjen er beliggende, var det i en lang årrække en maskinfabrik der huserede, i en bygning der oprindeligt blev opført af sølvsmed Hans Hansen.

I dag er fabrikken revet ned, grunden er solgt, og man har derfor valgt at opkalde byggeriet efter manden, der oprindeligt anlagde matrikel på grunden. Ejeren af grunden, hvorpå Sølvsmedjen er opført, er familien bag Kolding-virksomheden S.A Christiansen.

Unik placering i hjertet af Kolding

Placeringen på H. C. Petersens Vej i Kolding er ret unik for et nybyggeri. Den omkringliggende bebyggelse er præget af ældre arkitektur, der især består af villaer og etageejendomme. Sølvsmedjen er placeret i kort afstand til den smukke slotsø og Koldinghus. Samtidig er strøgaderne og det helt centrale Kolding ligeså inden for en meget overkommelig afstand.

Dertil kommer den korte afstand til Kolding Station, hvorfra der afgår hyppige togafgange til hele landet.

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Tagterrasse

Yderligere information

  • Antal enheder
Scroll Up