Sofiendal Facade carport
Sofiendal facade carport
Sofiendal baghave
Sofiendal Køkken
Sofiendal Køkken/alrum
Sofiendal Stue
Sofiendal stue
Sofiendal Stue
Sofiendal Have

Sofiendal Have

Aalborg
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.945.000 kr

Beskrivelse

I Sofiendal kvarteret i det sydvestlige Aalborg, finder vi Sofiendal Have. Sofiendal Have består af 20 gennemtænkte rækkehuse. Husene er opført i to typer, og har et areal på 118-140 m2. Begge boligtyper er opført i to plan, og indeholder som standard 4 værelser. Hvert hus er opført med egen carport, der samtidig afskærmer boligernes forhaver fra omverdenen. I de overkommelige baghaver, er der opført udhus til opbevaring.

Kvalitetsmaterialer møder arkitektonisk omtanke

De stilrene boliger i Sofiendal Have er opført i kvalitetsmaterialer, der udelukkende stammer fra anerkendte leverandører. Blandt andet er inventar som køkkener, skabe og badeværelsesmøbler, leveret af JKE Design. I husene er der således også taget højde for indeklimaet, og der er derfor i hver bolig eget decentralt ventilationssystem, til at sikre et optimalt indeklima. Eksteriøret er nøje udvalgt, og således er vinduerne i ejendommen af aluminium og træ, hvilket resulterer i minimal vedligehold. Planløsningerne i begge boligtyper kan bedst beskrives som moderne, hvor luft og lys for alvor kommer til sin ret.

Infrastrukturen til og fra det sydvestlige Aalborg

Sofiendalkvarteret er beliggende syd for Aalborg og Hasseris. De resulterer i en afstand på 5 kilometer til det centrale Aalborg, hvilket på kort tid kan tilbagelægges på enten cykel eller i bil. Fra Aalborg afgår der hyppige toge mod Aarhus og det øvrige Jylland. Den nordjyske motorvej er beliggende cirka 3 kilometer fra Sofiendal Have, hvilket igen betyder nem adgang til det øvrige Jylland, via motorvejsnettet.

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Skurfacilitet
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up