solbakken trekroner roskilde
solbakken trekroner roskilde
solbakken trekroner roskilde
solbakken trekroner roskilde

Solbakken

Trekroner
Ejerboliger · Færdig
Fra 3.595.000 kr

Beskrivelse

På den sydvestvendte skråning ved Skrænten på Toppen i Trekroner bygges der et moderne rækkehuskvarter ved navn Solbakken. I Roskildes nye attraktive boligområde planlægges en bæredygtig beboelse med små klynger af rækkehuse, der dyrker fællesskabet og naturen omkring. Med sin attraktive beliggenhed på kanten mellem by og landskab og med sine gode daginstitutioner, uddannelsestilbud og indkøbsmuligheder, er Solbakken en skøn, lille oase, hvor det trygge naboskab og familieliv kan spire.

Unikke facader med Solbakken som tema

Sølvskyggerne på Solbakkens facader er kunstneriske udsmykninger, der vender mod de indre, grønne fællesrum. De markerer fællesskabet og tilhørsforholdet til Solbakken. Set udefra er Solbakkens boliger ens, men i boligernes facader findes forskellige udsmykninger, som udgør variationer over samme tema.

Socialt boligbyggeri i Trekroner

Solbakkens rækkehuse er organiseret omkring to indre og særlige fællesrum, der giver plads til at dyrke grillaftener og legekammerater. Husene er i to plan og udnytter terrænets fald ned mod Skrænten og Himmelev Bæk. Det giver en særlig mulighed for at invitere himmel og lys indenfor. Og en en skøn mulighed for skabe et særlig grønt rekreativt uderum. Alle rækkehusene er treværelses på henholdsvis 112 og 126 kvm og har store terrasse og balkon. Her mødes funktionelle hensyn med arkitektonisk æstetik.

Fremadstormende bydel

Trekroner er Roskildes nye blomsterende bydel – fuld af bæredygtigt nybyggeri, børnefamilier og pionerånd. Indtil for få år siden var bydelen mest kendt for Roskilde Universitetscenter (RUC), hvis unge studerende bragte liv til bydelen.

I dag har området gang i en rivende byudvikling. Et dejligt butikscenter – TrekronerCenter – med dagligvarer, frisører, apotek og cafe. En velfungerende skole – Trekronerskolen – med klassetrin fra 0-9. klasse samt idrætshal og sundhedsafdeling.

Selvom Solbakken ligger tæt på naturen, er der ikke langt til hverken bus eller station. Og der er kun få minutter til motorvej med bare en halv time til København.

Lignende byggerier (6)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up