sophieholmen nykøbing falster
sophieholmen nykøbing falster
sophieholmen nykøbing falster
sophieholmen nykøbing falster

Sophieholmen

Nykøbing Falster
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

I den vestlige del af Falster bygges der Sophieholmen, der er et byggeri med 22 eksklusive ejerboliger. Alle lejlighederne får mindst én altan med udsigt over Guldborg Sund, hvilket mildest talt er et imponerende syn.

Boligerne er bygget i moderne, skandinavisk byggestil, hvor store vinduespartier skaber optimale forudsætninger for at lyse kan strømme ind og give de hvide boliger en ekstra rummelig fornemmelse.

Alle boligerne kommer med køkken-alrum, hvilket også stemmer overens med den skandinaviske byggestil.

Desuden ligger Sophieholmen i gå-afstand til mange praktiske faciliteter som fitness- og wellnesscenter, apotek, frisør, læge og sygehus samt det hyggelige og historiske centrum i Nykøbing Falster.

Fremgang på Falster

Nykøbing Falster har i flere år lidt under, at man for årtier tilbage automatiserede sukkerfabrikken og nedlagde Gedser Skibsværft, hvilket frarøvede Lolland-Falster en stor del af dets arbejdspladser. Men et mindre byggeboom vidner om, at der er positive vinde på Falster. Ydermere bliver der fra politisk hånd arbejdet på at øge mængden af arbejdspladser på Falster og Lolland.

Nykøbing Falster har endda også masser at byde på med flere naturrige områder og historiske monumenter – og ikke mindst nogle vidunderlige strande i sommerhuskvartererne.

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up