Stempelhusene Irmabyenfacade dagslys
Stempelhusene Irmabyen altan
Stempelhusene Irmabyen facade aften
Stempelhusene tagterrasse
Stempelhusene Irmabyen
Stempelhusene Irmabyen spisestue/køkken
Stempelhusene stue/spisestue Irmabyen
Stempelhusene køkken/alrum
Stempelhusene Irmabyen stue
Stempelhusene Irmabyen badeværelse

Stempelhusene

Rødovre · IrmaByen
Andelsboliger · Under opførelse
Fra 693.626 kr / Fra 7.990 kr pr. md.

Beskrivelse

Byggeriet Stempelhusene i IrmaByen består af i alt fire punkthuse, der tilsammen indeholder 88 andelsboliger. Heraf er 80 af boligerne eksklusive lejligheder, mens de resterende 8 boliger opføres som penthouselejligheder. Første etape som nu udbydes, består af 44 boliger, fordelt på de to første punkthuse.

Lejligheder til alt fra børnefamilier til seniorer

Lejlighederne i Stempelhusene er forskelligartede, hvilket betyder at her findes boliger til de fleste husstande. Boligerne er 85-144 kvm store, og indeholder mellem 3-4 væresler. Samtidig tillader fleksibiliteten i byggeriet, indflyttere at fravælge vægge i enkelte boligtyper.

Tagterrasser og generøse altaner

Byggeriets penthouseboliger  er opført med hele to tagterrasser, der tilsammen har et areal på enten 50- eller 52 kvm. Lejlighederne har egen altan, der med en dybde på hele 190 cm fremstår rumlige og generøse. Lejlighederne i stuen er opført med egen terrasse, der er opført en kende hævet fra omgivelserne.

Rødovres nye bydel

IrmaByen er Rødovres nye bydel, der er opført på området hvor dagligvarekædens hovedkontor tidligere lå. Omgivelserne i IrmaByen er grønne, hvor især frugttræer og bærbuske udgør en stor del af området beplantning. IrmaByens samlingpunkt er torvet foran kaffetårnet. Her kan byens indbyggere mødes, når ikke udendørslivet nydes fra egne udearealer.

Attraktiv beliggenhed

IrmaByens placering, resulterer i gode infrastrukturelle forhold. Fra den nærtliggende Roskildevej kan bilisten, såvel som cyklisten, nemt komme ind til København, mens tilkørsel til det københavnske motorvejsnet er let tilgængeligt herfra. Fra den nærliggende Rødovrehal afgår bus 6A mod byen, mens der fra Rødovre St. afgår hyppige S-tog.

I kort afstand fra IrmaByen finder man daginstitutioner, skoler og ikke mindst glimrende indkøbsmuligheder i Rødovre Centrum.

4 kommentarer

 • Faith Mensah
  4 måneder siden

  Er der ledige boliger?

 • Michelle Schiønning
  3 måneder siden

  Hej,
  Er der forsat ledige lejeboliger? Så vidt jeg kan se på irmabyens hjemmeside, så omhandler denne udelukkende andel/ejer, og ikke leje – kan det passe?

  • Troels - Nybygget.dk
   3 måneder siden

   Hej Michelle,

   Ja Stempelhusene er udelukkende andelsboliger til salg.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Elevator
Have
Tagterrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
Scroll Up