STIGSBORG brygge nørresundby
STIGSBORG brygge nørresundby
STIGSBORG brygge nørresundby

Stigsborg Brygge

Nørresundby
Lejeboliger · Færdig
Fra 7.995 kr pr. md.

Beskrivelse

Stigsborg Brygge består af 86 nybyggede lejeboliger i Nørresundby 200m fra Limfjorden og med skøn udsigt. De øverste lejligheder kommer med en eksklusiv tagterrasse, mens de resterende boliger har altan eller terrasse.

Derudover har alle lejligheder store vinduespartier, der gør boligerne gennemlyste, så man som beboer kan nyde sine opholdsrum i masser af dagslys. For at gøre boligerne yderligere lyse og deraf rummelige er trægulvene lyse og væggene hvide.

Hver bolig har sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasser i stueetagen. Her kan man nyde udsigten over Limfjorden og Aalborgs skyline – jo højere oppe, jo bedre udsigt. Byggeriet kommer i forskydende facadehøjde, mens boligerne øverst får eksklusive tagterrasser, hvor der er udsigt til vand, natur og by.

Et af mange nybyggerier på solsiden af Limfjorden

Det eksklusive lejlighedskompleks ligger i anden parket til Limfjorden, og de åbne karréer på to til fem etager giver sammen med længernes skrå vinkler bedst mulig udsigt og masser af sollys til hver eneste lejlighed.

Byggeriet ligger i den tidligere industriby Nørresundby, der tidligere har huseret spritfabrikken, der producerede akvavit til danskerne, cementfabrik og Eternitten. Byens attraktive placering på solsiden af Limfjorden, tæt på Aalborgs job- og uddannelsesmuligheder og med flere naturrige arealer i nærheden har dog medført, at flere nybyggerier stormer frem.

Ikke blot Nørresundby er i en transitionsfase, Aalborg har ligeledes også gennemført en konvertering fra at være en by, der mest af alt huserer arbejdere, til at få prædikatet som moderne uddannelsesby. Generelt adopterer Nørresundby Aalborg og omegns nye identitet.

Nærområdet indebærer herudover både skole, børneinstitutioner, flere dagligvarebutikker og flere fritidsfaciliteter bl.a. svømmehal, tennisklub og boldbaner.

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up