Stjernetårnet Holbæk

Stjernetårnet

Holbæk
Ejerboliger / Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Stjernetårnet er et byggeri, der er lavet af AP Pension og bliver opført i Holbæk. Byggeriet rager 57 meter op i luften og er delt ind i 17 etager, der samlet indebærer 60 boliger.

Placeringen er noget nær optimal, da bygningen ligger lige ud til vandet, hvilket giver boligerne en vidunderlig havudsigt. Ydermere ligger motorvejen får minutters kørsel væk, mens Holbæk centrum er inden for gåafstand.

Projektet er tegnet af Juul Frost Arkitekter og vil bestå af både leje- og ejerboliger.

Nybyggeri på Holbæk Havn

På havnen finder man et væld af spisesteder, og uanset om man er til is, bøf eller fisk, er der noget for enhver smag. Værftscafeen eller en af landets bedste fiskerestauranter, SU-RI, ligger i maritime omgivelser med udsigt over vandet.

I hjertet af havnen ses den historiske røde værftsbygning fra 1930’erne. Der er kun få købstadsværfter tilbage i landet, og derfor renoverede man i 2015 bygningen, så det gamle værft i dag er et topmoderne multihus med nye bad- og toiletfaciliteter. Her finder sejlerfamilien puslebord og familiebaderum, vaskemaskine og en hyggelig café om sommeren. For de sportsinteresserede har man indrettet dele af værftet som en klatrevæg.

Lignende byggerier (4)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up