Advice Ejendomsadministration
Store Kongensgade 100
Store Kongensgade 100
Store Kongensgade 100
Store Kongensgade 100
Store Kongensgade 100
Store Kongensgade 100

Store Kongensgade 100

København · Indre By
Ungdomsboliger · Under opførelse
Fra 2.500.000 kr
Åbent hus søndag kl 11:30-12:30

Beskrivelse

På Store Kongensgade i det centrale København omdannes den tidligere politistation til 72 attraktive studieboliger. Bebyggelsens samlede areal tæller 3.000 kvm hvoraf de 700 kvm i stueetagen optages af detailhandel. Boligerne er opført i størrelser fra 33-53 kvm fordelt på henholdsvis et og to værelser, mens det samlede byggeri er konstrueret i 6 etager. Alle boliger er udstyret med eget badeværelse, køkken og opholdsrum. Heraf har flere af lejlighederne på gårdsiden egen altan.

Boligerne er oplagte som forældrekøb, der vil give dine børn det bedst tænkelige udgangspunkt for en god studietid.

Store Kongensgade 100 renoveret fra inderst til yderst

Byggeriet udgør en total renovering af Københavns Politis gamle Station 2, både på indersiden og ydersiden. Særligt facaderenoveringen mod Store Kongensgade vil gøre indtryk, med sine kobberlignende tombaks-plader som en af de mest markante ændringer. Store vinduespartier fra loft til gulv sørger desuden for optimalt lysindfald i samtlige lejligheder. For beboerne på Store Kongensgade 100 findes desuden et gårdrum, opdelt i niveauer. De lyse farver på både vægge, døre og vinduesrammer udgør et kendetegn for lejlighederne i bebyggelsen, hvor den nordiske arkitektur med effektiv udnyttelse af lyset skinner særligt igennem.

Lejlighederne er i alle størrelser indrettet med effektivitet og udnyttelse af pladsen for øje. I opholdsrummene er der derfor plads til både sofa/sengeplads og studieområder til opgaveskrivning og lektielæsning.

Eftertragtet område

Området omkring Store Kongensgade 100 er blandt de mest eftertragtede i København. Her finder man butikker, herskabsvillaer, fitnesscentre og palæer indenfor gåafstand, mens listen af spisesteder og platforme for kulturelle oplevelser er nærmest uendelig. Af særlig interesse for studerende er desuden byens mange uddannelsessteder, som hurtigt kan nås på cykel, gåben eller med Københavns rige muligheder for offentlig transport. Netop den offentlige transport udgør et springbræt til oplevelse af resten af byen såvel som det samlede Storkøbenhavn.

Kort

Kontakt

Gefion Group

70 23 20 20

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler. Beliggenheden går vi aldrig på kompromis med, og når det gælder indretningen af..

Skriv en kommentar

Store Kongensgade 100 København · Indre By
Interesseret i en bolig?

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Fælles tagterrasse
Fælleslokale

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
  • Natur-Energi
Scroll Up