Strandengen

Strandengen

Køge
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Strandengen i Køge består af 44 eksklusive ejerlejligheder tæt ved vandet. Boligerne varierer i størrelsen fra 82-129 kvm fordelt på 2-4 værelser. Samtlige lejligheder er udstyret med egen altan eller terrasse med direkte adgang fra de store opholdsrum, mens størstedelen heraf drager fordel af udsigten til strand, hav og eng.  Boligerne er opført omkring et fælles gårdrum, hvor beboere kan mødes og slappe af.

Byggeriet er tegnet af Tegnestuen Vandkunsten og er skabt med respekt for de eksisterende omgivelser på Søndre Havn. Boligerne er derfor karakteriseret af de varme, naturlige farver som så markant kendetegner området omkring Strandengen i Køge.

By og natur

Søndre havn udgør et knudepunkt for projektbyggeriet i Køge, og området udgør efterhånden sin helt egen bydel. AG Gruppen som står for udarbejdelsen af det samlede projekt, tog det første spadestik i marts 2016. Området er kendetegnet af et fint udvalg af butikker, spisesteder og udflugtsmuligheder, mens Køge by repræsenterer et væld af tilbud. Byen blander det bedste fra byen, havet og naturen og udgør derfor en optimal base for tilflyttere af forskellig slags. Den lokale Køge Station fungerer desuden som glimrende afsæt for transporten til København, på strækningen langs Køge Bugt.

Lignende byggerier (7)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Strand
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up