Ungdomsbolig.nu
Strandgården - Amager Strandpark Strandgården - Amager Strandpark Strandgården - Amager Strandpark Strandgården - Amager Strandpark Strandgården - Amager Strandpark Strandgården - Amager Strandpark Strandgården - Amager Strandpark Strandgården - Amager Strandpark Strandgården - Amager Strandpark

Strandgården

Ejerboliger · Under opførelse
Fra 3.495.000 kr

Beskrivelse

Bo direkte ved stranden med fri udsigt over havet

Strandgårdens nye ejerlejligheder er som skræddersyede til købere på jagt efter ægte uforstyrret havudsigt.

Beliggenheden bliver ikke mere eksklusiv i Amager Strandpark. Strandgården får nemlig den bedste placering i den del af området, der er tættest på city.

I Strandgården får du en kvalitetsbolig i særklasse – og som prikken over i’et en udsigt, der er virkelig svær at slå.

Eksklusiv strandarkitektur, hvor udsigten sætter standarden

Strandbeliggenheden går hånd i hånd med en udsigt så fantastisk, at det ville være en skam ikke at udnytte den 100 %. Et af arkitekturens vigtigste opgaver er således at optimere udsigtsforholdene for hver eneste lejlighed.

Udsigter er som regel bedre set fra højden end fra jorden. Derfor opføres Strandgårdens boliger hele 5 meter over gadeniveau. Det betyder, at man har fri udsigt og et fantastisk overblik fra nederst til øverst.

Strandgården udføres tillige i et unikt terrasseret design, der gør, at byggeriet er lavere, jo tættere man kommer på stranden. Resultatet er et perfekt vue fra de bagerste lejligheder, der er lige så skarpt som fra de forreste.

Alle boliger har mindst én stor udsigtsaltan, hvor man på én gang kan nyde synet, lyden og duften af hav. Altanerne minder mest af alt om vifter, der åbner sig ud fra facaden. Vifteformen betyder bl.a., at altanerne ikke er i vejen for hinandens udsigter.

Nogle af de øverste lejligheder har tilmed egen tagterrasse, der faktisk kan gøre det ud for en lille have. Udsigtsoplevelsen herfra kan helt enkelt beskrives som: Fuldstændig enestående.

Lejlighederne er på 2-5 værelser, og henvender sig såvel til børnefamilier som par og singler.
I disponeringen er der fokus på rumlighed, åbenhed og masser af lys og luft. Alle lejlighederne er gennemlyste, og der er ekstra højt til loftet. Karnapper og store glaspartier trækker udsigten ind i rummene, så himlen og havet bliver en del af indretningen.

Interiøret følger en overordnet idé om sofistikeret enkelhed og tidløs elegance. Der er lagt vægt på rene linjer og lyse nuancer over alt. Vægge, lofter og døre er hvide, mens gulve er udført i hvidolierede lamelplanker i eg.

Enkeltheden kan sammenlignes med et blankt lærred, hvorpå man frit kan skabe sin helt egen vision for hjemmet. Derfor er der masser af plads til individualitet, når det gælder materialevalg i Strandgården. Det personlige præg går hånd i hånd med den gode kvalitet fra Poggenpohl, Dornbracht og Duravit.

Kort

Amager Strandvej 112, 2300 København S, Denmark

Download materiale

Lignende byggerier (6)

Én kommentar

  • Jeff kold
    5 måneder siden

    Hej. vil meget gerne have materiale på strandgården en 3værelse ?

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Ungdomsbolig.nu