strandhaverne
strandhaverne
strandhaverne
strandhaverne

Strandhaverne

København · Amager Strand
· Under opførelse

Beskrivelse

AG Gruppen opfører i samarbejde med NREP 186 private boliger placeret med højt til loftet, naturen i forhaven og storbyen i baghaven. Byggeriet, der er placeret på Amager Strand og får navnet Strandhaverne, indebærer både lejligheder samt rækkehuse, hvor lejlighederne med lækre planløsninger og et moderne køkken-alrum er perfekte til det unge par eller storbyfamilien, hvilket muliggøres gennem de varierende størrelser. Rækkehusene opført i moderne skandinavisk byggestil, hvor lyset strømmer ind, mens du ud over højt til loftet også får en terrasse, der giver dig endnu højere til loftet.

Attraktiv placering

Bygningen får en af Danmarks bedste strande, Amager Strand, lige ved, mens der samtidig er kort afstand fra indre by og hvad Amager ellers byder på. Man får altså et af Københavns mest populære rekreative områder og byens puls inden for kort afstand, hvilket er med til at gøre byggeriets placering ganske attraktiv. Især cykelstier med den kommende Amagerbane gør området attraktivt for pendlere.

Bæredygtigt byggeri på Amager Strand

Derudover er byggeriet blevet DGNB-guldcertificeret. For at opnå en DGNB-certificering skal et byggeri eller byområde evalueres ud fra en række kriterier inden for de fem hovedområder i DGNB; miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet og proceskvalitet.

4 kommentarer

 • Dana Zolof
  12 måneder siden

  Hej,

  Kan man gøre andet udover at tilmelde sig interesselisten? Vi er interesserede i en bolig, og vil høre nærmere omkring indflytning og priser? og hvor man yderligere kan stå på venteliste?

 • Bente Zuschlag
  3 måneder siden

  Hej, er det ejer- eller lejeboliger??

  De bedste hilsner
  Bente Zuschlag

  • Troels - Nybygget.dk
   3 måneder siden

   Hej Bente,

   Vi har forhørt os, men der er desværre ikke noget konkret nyt endnu.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Totalentreprenør
 • Antal enheder
 • Website
Scroll Up