Ungdomsbolig.nu
Strandhuse - Havnevigen Strandhuse - Havnevigen Strandhuse - Havnevigen Strandhuse - Havnevigen Strandhuse - Havnevigen

Strandhuse, Havnevigen

Ejerboliger · Færdig
Lejepris (fra): 0 kr pr. md.
Udsolgt

Beskrivelse

Unikt liebhaveri med tagterrasse og direkte adgang til vandet. Strandhusene er enestående boliger i 3 plan, i første parket til vandet, og rummer bl.a. to store terrasser, to badeværelser og carport.

Skønne, grønne arealer som nabo, en enestående udsigt over Københavns havn, Rådhuspladsen få minutter væk og vandet lige uden for døren. Strandhusene er liebhaveri til dig, der gerne vil kunne veksle mellem byens puls og hjemmets ro på få minutter, og desuden lægger vægt på miljøet, da boligerne er Svanemærkede. De 26 rummelige strandhuse er alle beliggende direkte ud til vigen og danner ramme om en eksklusiv hverdag i Københavns nye, attraktive bydel på Islands Brygge.

VELKOMMEN I VANDKANTEN

Lad dig forføre af en luksuriøs bolig med lys og luft – og muligheden for at dyppe tæerne i vandkanten fra din egen terrasse. Strandhusene er enestående liebhaverboliger i tre plan med tagterrasse og direkte adgang til vandet. Her får du 188-200 kvm livsnydelse hvor der er kælet for design og materialer med op til fire store værelser, to badeværelser, bryggers og carport. Der er ikke bopælspligt på Strandhusene.

PLADS TIL STORE ARMBEVÆGELSER

Alle strandhuse i Havnevigen har tre etager samt tagterrasse. Så snart du træder ind over dørtærsklen, vil du elske lyset og rummeligheden. Fra entreen træder du tre trin ned til køkken og stue, hvilket giver en loftshøjde på hele 3 meter. Bolignr. 3 og 10 har delvis dobbelthøjde, hvilket giver endnu mere lys og luft. Det er virkelig et hus med plads til store armbevægelser, hvor der er kælet for designet og for kvaliteten af materialerne.

TIL LANDS …

Du ser det med det samme: De 26 strandhuse i Havnevigen er ganske enestående. De eksklusive boliger fremstår enkelt i designet med lyse betonfacader, der brydes af vinduespartier i gavlen. Mod vandet består facaden af store glaspartier fra gulv til loft, hvilket giver et fantas- tisk lysindfald i hele huset.
Bilen kan parkeres i det flisebelagte indgangsparti, hvor du således får en carport. Der er også et udendørs skur, som f.eks. kan bruges til opbevaring af cykler.

TIL VANDS …

Boligernes beliggenhed i vandkanten ved Københavns eneste vig betyder, at du kan nyde udsigten over vandet og hoppe i det våde element direkte fra terrassen.
Mod vigen afsluttes terrassen med et par trin, der giver let adgang til vandet, og plantekasser i siderne giver mulighed for at beskytte privatlivet.

… OG I LUFTEN

Direkte adgang til vandet er ikke den eneste udendørsluksus, de nye boliger kan tilbyde. Fra den 21 m2 store tagterrasse får du en fantastisk udsigt ind over havnen mod centrum af København. Her er også et skønt udekøkken, hvor du kan anrette salaten eller mixe cocktails, og hvis du tilføjer en grill, kan du forberede hele middagen for familie og venner under åben himmel. Med tilslutning til både vand og el kan du selv skabe dit udekøkken efter behov. Der er direkte adgang fra tagterrassen til det praktiske depotrum.
Den træbeklædte tagterrasse er familiens private opholdsrum i solen.

HVOR BYEN MØDER NATUREN

Havnevigens enestående beliggenhed betyder, at du kan opleve byens puls i fin balance med de rekreative områders fred og ro. By, vand og natur smelter sammen – og i strandhusene bor du på første parket til det hele.

Fællesnævneren for boligtyperne ved Havnevigen er glæden ved både by og vand. Placeringen er ganske unik, fordi den tilbyder storby, natur og historie på ét og samme sted.

Mellem og rundt om tårnene finder du samlingssteder med bl.a. grillplads og legeområde. Mod sydøst ligger Amager Fælled, hovedstadens største rekreative, grønne område. Her er der lys og luft ad libitum og rige mulig- heder for trave-, cykel- og løbeture. De 26 nye strand- huse vil have hele vigen som baghave og rundt omkring i området plantes træer og buske, der harmonerer med den naturlige bevoksning på Fælleden, f.eks. pil, slåen, hvidtjørn, asp, hyld og tjørn.

Kort

Islands Brygge 99, 2300 København S, Denmark

Download materiale

Lignende byggerier (6)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser

Yderligere information

  • Real Mælgerne