Strandhuset61 facade
Strandhuset61 afstand
Strandhuset61 altan gårdareal
Strandhuset61
Strandhuset61 køkken
Strandhuset61 stue
Strandhuset61 - Badeværelse

Strandhuset61

København · Amager Strand
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Strandhuset tegner et L-formet aftryk omgiver et grønt og frodigt gårdmiljø, der åbner sig op mod syd og danner facade mod vest og nord.

Bygningen er terrasseret i et glidende forløb startende mod sydvest i fire etager til 7 etager mod nordøst. Bygningen fremstår med et karakteristisk facadeprofil, der med en række vinklede facadepartier skaber et varieret og unikt udtryk. Et udtryk, der tillader ekstra lys og vinduer i den enkelte lejlighed, og som vil give beboeren oplevelsen af udsigt og horisont.

​Netop bebyggelsens terrasserede forløb og vinklede facadeprofil er bygningens særkende, og disse træk bliver udnyttet funktionelt i den arkitektoniske bearbejdning.

Bygningen kommer til at fremstå imødekommende og lys med en stærk arkitektonisk identitet, der er tilpasset de nære omgivelser og som udnytter stedets potentiale fuldt ud.

Strandhusets arkitektur tager udgangspunkt i den klassiske Københavnske byggestil med aktive og åbne stueetager, der indbyder til et besøg indenfor eller ophold langs facaderne.
​​
Bebyggelsens hovedgreb er en komposition af to elementer i to forskellige skala. Bygningens hovedvolumen fremstår med en base i tegl, og i højden gentages bygningsvoluments skulpturelle form med en pudset facade, hvor de mange spring i etagehøjde skaber en klar og karakterfuld figur.

Den mindre skala i basen relaterer sig til den menneskelige skala og formidler en overgang til den skulpturelle form bygningen udviser. Standhuset er i arkitektur, design og materialer noget af det mest udsøgte, der giver en udsøgt kvalitet, elegance og raffinerede løsninger.​

Alle lejligheder har store altaner/haver og adgang til fælles gårdhave, og nogle har privat tagterrasse, således er Strandhuset mere end lys og udsigt – det er også grønne oaser. Der er således skabt mulighed for at nyde udelivet og du kan også trygt lade børene lege.

Lignende byggerier (21)

3 kommentarer

 • Helena
  3 år siden

  Really interested in strandhuset61, hope I can get more info ASAP!

 • Søren Pedersen
  3 år siden

  Jeg tror ikke jeres link virker, kunne man bede noget om byggeriet?

 • Pia Hansen
  3 år siden

  Jeg vil gerne høre mere om byggerierne

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ejendomsmægler
 • Website
Scroll Up