Strandkanten, Naturbydelen
Strandkanten, Naturbydelen

Strandkanten, Naturbydelen

Ringkøbing
Ejerboliger · Delvist færdig
Fra 2.145.000 kr

Beskrivelse

Strandkanten udgør de første 33 boliger i Ringkøbings nye beboelsesområde, Naturbydelen. Byggeriet består af en række separate byggerier fordelt på henholdsvis dobbelthuse, trippelhuse og rækkehus. Boligerne varierer i størrelsen fra 118-150 kvm og står opført med enten 3 eller 4 værelser. Alle boligtyper strækker sig over to etager, og er udstyret med en større, privat terrasse hvorfra udsigten over det naturrige lokalområde kan nydes. Med hver bolig følger loftsrum, skurfacilitet og privat parkeringsplads. Priser starter fra 2.145.000 kr. Boligerne opføres som salget skrider frem.

Boligerne i Strandkanten er praktisk indrettet og giver masser af plads til personlige præg. Der er højt til loftet, og store vinduespartier sikrer et effektivt lysindfald i de rummelige boliger. Facaderne er beklædt i mørke materialer, og giver boligerne et unikt præg i de idylliske omgivelser.

Midt i naturen, tæt på byen

Fra samtlige huse er der direkte adgang til store, vilde engarealer. Naturen er desuden bragt ind i Naturbydelen med buske, træer, søer og mindre skovarealer, hvor beboerne med højt til himlen finder en række frirum med plads til fordybelse og afslapning. Desuden kan en række strandarealer langs vandet ved Ringkøbing Fjord nås på få minutter til fods. Både stier og veje forbinder bydelen med Ringkøbings traditionelle bymidte, hvor du finder både dagligvarebutikker, spisesteder og en række kulturelle oplevelser. Fra Ringkøbing Station faciliteres transporten til de omkringliggende byer.

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Cykelskur
Depotrum
Skurfacilitet
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up