Strandkanten
Strandkanten
Strandkanten
Strandkanten
Strandkanten
Strandkanten
Strandkanten
Strandkanten

Strandkanten

København · Amager Strand
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Strandkanten et et boligbyggeri med den mest prestigefyldte beliggenhed, direkte ud til Amager Strand. Det er en ejendom i 3-7 etager med 35 boliger. Alle boliger har direkte udsigt til stranden og samtidig vestvendte altaner eller tagterrasser.

Når stil og funktion går hånd i hånd

Strandkanten er tegnet af den anerkendte arkitekt Claus Gröning, som også har tegnet mange af de omgivende boliger. Ejendommens særlige trappeform giver bygningen sit karakteristiske udtryk. Det giver også 7 lejligheder med egen tagterrasse, 6 af dem med direkte udgang i samme plan.

Lejlighederne med egen tagterrasse er ganske unikke. Du går gennem skydedøren fra lejligheden og direkte ud på en kæmpe tagterrasse. Med plads til siddearrangementer, højbede, liggestole og grill. Du får alle fordelene ved en have, uden besværet og vedligeholdelsen. Og med udsigten direkte ud over vandet.

Alle de andre lejligheder har altaner mod syd og vest, de største helt op til 15 m2. Så der er også i de øvrige lejligheder mulighed for at nyde det gode vejr derhjemme.

I stueetagen er der gjort plads til mindre butikker, der skaber liv og energi i området og styrker indkøbsmulighederne for beboerne. Liv er der også på den anden side af gaden, hvor Amagers lækre strand ligger og venter.

Gennemlyst og gennemført

Her får man flotte gennemlyste rum. Karnapper og rummelige balkoner giver brugeren et fantastisk udsyn og en nærhed med det store uderum som Amager Strand udgør.

Alle lejlighederne er udstyret med imponerende gulv-til-loft vinduespartier, der sørger for at du virkelig oplever det særlige lys der er ved havet.

7 af lejlighederne bliver udstyret med fantastiske tagterrasser, 6 af dem i plan med lejligheden. De øvrige lejligheder får alle sammen store altaner mod syd og vest.

Køkkenet er placeret centralt, hvilket giver mulighed for at indrette frit i rummet og vælge hvilken udsigt man vil spise til. Værelserne knytter sig til boligens store, gennemlyste rum uden arealkrævende gange eller passager – og tilbyder varierede udsigter og opholdsaltaner.

Arkitekten siger om projektet:

”Strandkanten ligger – som navnet antyder – nær stranden. En unik placering, som forpligter husets planløsninger. Brugeren skal have optimal glæde af at bo på kanten mellem by og sund.
Vi har valgt at tegne opholdsrum, som spænder på tværs af ”hovedskibet”, således at man i samme gennemlyste rum får udsigt til både by og sund. Brugen af karnapper og rummelige balkoner giver beboerne et større udsyn og en nærhed til det store uderum, som Amager Strand udgør.
Køkkenet er placeret centralt, hvilket giver mulighed for at indrette frit i rummet og vælge hvilken udsigt man vil spise til. Værelserne knytter sig til boligens store rum uden areal- krævende gange eller passager – og der er stor variation i de fantastiske udsigter fra rum til rum, og fra dejlige opholdsaltaner.”

Lignende byggerier (21)

Én kommentar

  • Pia Hansen
    3 år siden

    Jeg vil gerne høre mere om lejlighederne hurtigst muligt. Hvad kan jeg gøre? Hvem kan jeg kontakte?

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
Scroll Up