strandengen
strandengen

Strandparken Køge Kyst

Køge
Lejeboliger · Delvist færdig
Udlejning i gang - henvend dig

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Strandparken Køge Kyst er et boligbyggeri med stilistisk flotte lejligheder, som ligger smukt på Søndre Havn
ved Køge Bugt med udsigt til sandstrand og fredet område.

1. etape bestod af 65 lejelejligheder, der varierer i størrelserne fra 78-110 kvm. Bygningen er opført i hvid beton og med gulv-til-loft-vinduer og har karréstruktur. Bygningen varierer i højden fra tre til syv etager for at skabe et varierende facadeudtryk.

2. etape består af 64 lejelejligheder med varierende størrelser fra 78-135 kvm. Her starter indflytningen fra 1. januar 2020.
De varierende størrelser på boligerne er med til at skabe stor diversitet blandt beboerne. Boligerne passer derfor både til seniorer, par og singler. Boligerne er i nymoderne, skandinavisk byggestil, hvor boligerne fremstår rummelige og gennemlyste, hvor der ligeledes er lagt vægt på funktionalitet. Derudover er de opført i kvalitetsmaterialer, samt udstyret med en dejlig altan.

Nybyggeri i naturrige omgivelser ved Køge Bugt

Søndre Havn er i dag omdannet til en levende bydel, hvor byggeri og udearealer er af høj arkitektonisk kvalitet. Boligerne har udsigt over den idylliske og fredede strandeng samt Køge Bugt. Desuden er byggeriet omringet af grønne omgivelser og et ny-etableret strandmiljø. Fokus hos arkitekterne har derfor meget passende været at få bygningerne til at flyde sammen med de naturrige omgivelser.

Udover den gode beliggenhed på Søndre Havn, så ligger lejlighederne også tæt på det sprudlende byliv i Køge. Byen byder på et blomstrende kulturliv, hyggelige cafeer og gode indkøbsmuligheder.

Kontakt

Dades er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring inden for ejendomsinvestering og -administration og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

Lignende byggerier (3)

4 kommentarer

 • Jasmin Lind
  5 måneder siden

  Hej 🙂 Hvem skal jeg kontakte, for at skrive mig op til en af disse lejligheder?

  – Jasmin

  • Frederik Kraglund
   5 måneder siden

   Hej Jasmin.

   Det er Newsec Datea der står for at formidle boliger. Jeg vil derfor råde dig til at besøge deres hjemmeside. Her vil det fremgå hvis der fortsat er ledige boliger. https://www.datea.dk/

   Vh. Frederik – Nybygget.dk

 • Lene Tugsen
  4 måneder siden

  Det vil glæde mig meget at komme i betragtning til en lejebolig i Køge. Voksen kvinde, godt job, god økonomi, ikke ryger, ingen husdyr, god pension ordning. Glæder mig.
  Mange hilsner fra Lene Tugsen
  Mobil 23392190
  Email lene@r-team.dk

Skriv en kommentar

Strandparken Køge Kyst Køge
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelskur
Depotrum
Elevator
Parkeringskælder

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Totalentreprenør
 • Ejendomsmægler
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Energimærke
 • Website
Scroll Up