Strandpromenaden
Strandpromenaden
Strandpromenaden
Strandpromenaden facade
Strandpromenaden
Strandpromenaden udsigt
Strandpromenaden

Strandpromenaden

København · Østerbro
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

STRANDPROMENADEN er mødet mellem Øresund og hovedstad. Mellem Strandpromenadens hvilepuls og den hektiske metropol. I et moderne højdepunkt inden for arkitektur og design og samtidig i centrum af uforfalsket københavnsk kulturhistorie.

STRANDPROMENADEN byder på unik arkitektur fra schmidt hammer lassen architects fordelt over 7.000 m. Det er levendegørelsen af den ultimative frihed i 42 private ejerboliger med arkitektur i verdensklasse, de ypperligste materialer og åndeløs udsigt fra landets bedste placering midt på Strandpromenaden i København. Velkommen.

STRANDPROMENADEN ligger i det bedst tænkelige område i det centrale København på grænsen til Hellerup. Det bliver en del af en eftertragtet urban udvikling i 2150 Nordhavn og på Tuborg Syd.
Fra alle boliger er der udsigt over det stille vand i bugten ved Svanemøllestranden; og fra altaner og terrasser skues mod Øresund i øst og ind over København i syd og vest. Her er samtidig kort afstand til historiske sejlklubber, international gastronomi og marinaerne ved Hellerup, Tuborg og Svanemølle Havn.
Vand og by. Historien og fremtiden. Samlet ét sted.

I hjertet af STRANDPROMENADEN ligger en pragtvilla på 1.100 m2 tegnet af arkitekt Valdemar Sander. Villaen er bygget i 1919 til Otto Henry Bærentzen (1868-1943), grosserer, fabrikant, skibsreder og en førende skikkelse i Danmarks industrielle guldalder. Nu bliver villaen smagfuldt og respektfuldt restaureret, og den smukke, sjælfulde bolig bliver et naturligt centrum og vartegn for hele byggeriet.

STRANDPROMENADEN fremstår som ren, gennemtænkt eksklusivitet. schmidt hammer lassen architects verdenskendte arkitektur danner ramme for 42 ejerboliger, hvor unik skandinavisk stil og design møder international fremsyn. Mange boliger er i to eller flere etager med åbne, gennemlyste plan. Boligerne indrettes inden for en rektangulær form med tilbageliggende etagehøje glasfacader, der grænseløst åbner til private udendørs frirum. Når vejret indbyder, kan glaspartierne åbnes, så ude bliver inde og inde ude.

STRANDPROMENADEN er udformet som en punktbebyggelse med fritliggende huse i den frodige, grønne park. Området huser i alt tre forskellige ejendomstyper med hver deres karakteristika. Det selvstændige hus i flere plan TOWN HOUSE, etageboligen BEACH HOUSE, og mødet mellem unikke, moderne boliger og klassisk arkitektur i CLASSIC HOUSE. Centralt i parken indrettes faciliteter med gæstelejlighed, fitness,
sauna, underjordisk p-kælder og lounge i underetagen af CLASSIC HOUSE.

Lignende byggerier (131)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Faciliteter

Elevator
Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up