VOPA
Strandstien
Strandstien
Strandstien

Strandstien

København · Amager Strand
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 6.895.000 kr

Beskrivelse

I Strandstien får man byhuse i tre forskudte plan både inde og ude. På 2. sal er der tilhørende tagterrasse med udsigt ud over området.

Hver af de otte boliger fremstår lyse indeni og udadtil vil lyse, melerede Wienerberger-tegl ligeledes give boligerne en lys facade. Samtidig vil der blive lavet elementer af aluminium i varme farvetoner, der vil skabe et harmonisk kontrastforhold til de lyse tegl.

Eksklusive lejligheder med tagterrasse

Byhusene er alle i tre etager med rummelig underetage, stueplan og første sal.

Tagterrassen vil være stor og give plads til loungemøbler og hyggeområde, der giver boligen et attraktivt ydre. Tagterrasserne er med til at give et eksklusivt udtryk til boligerne, mens man som beboer vil kunne nyde udsigten over Amager Strandpark og resten af området.

På forsiden af de elegante huse anlægges små flisebelagte terrasser, mens der på sydsiden er en lidt større flisebelagt terrasse. Terrasserne er hævet en anelse i niveau, for at frigøre byhuset fra gadeniveau. En særdeles lækker og gennemtænkt detalje.

Naturrigt område tæt på København

Nye og gamle boligområder smelter smukt sammen på øen, der i mange år også har været base for adskillige internationale og danske virksomheder – både i form af store hovedsæder med masser af arbejdspladser, og endnu flere mindre kreative firmaer, iværksættere, musikere, reklamefolk, trendsættere, modebrands – og ikke mindst kaffebarer, caféer og restauranter.

Fra Strandstien kan man få sand mellem tæerne og en kølende dukkert, i løbet af få minutter til fods via det charmerende stisystem i området.

Du kan evt. læse mere om Amager Strand i vores byguide.

Lignende byggerier (21)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
Scroll Up