Ungdomsbolig.nu
Strandtorvet Havnevigen Strandtorvet Havnevigen Strandtorvet Havnevigen Strandtorvet Havnevigen Strandtorvet Havnevigen

Strandtorvet, Havnevigen

Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Bo med sand mellem tæerne – midt i København. Strandtorvet byder på unikt beliggende ejerlejligheder med udsigt til strand og by med en urban stemning.

Strandtorvet kommer til at bestå af 27 ejerlejligheder i Havnevigen, Islands Brygge, et stenkast fra city. De arkitekttegnede lejligheder er skabt af Vandkunsten, og der er udsigt til vigen fra hver enkelt lejligheds altan eller terrasse. Lejlighederne er på 81-148 kvm og er kendetegnet ved et flot lysindfald og gennemtænkte planløsninger. Med lejligheden følger egen p-plads, der er beliggende i umiddelbar nærhed, under Byhusene, som er nabobebyggelsen i Havnevigen.

SAND MELLEM TÆERNE – MIDT I BYEN

Strandtorvet vil få en helt unik beliggenhed tæt på city, metro, Amager Fælled, havnen og et spirende nærmiljø med den mangfoldige brygge, havnebad, caféer, restauranter m.m. Byggeriet ligger på en offentlig plads (torvet) med Københavns nye sandstrand og vig som nærmeste nabo.

STRANDTORVET – DIT SAMLINGSSTED

Strandtorvet tilbyder individuel kollektivisme, da hver enkel lejlighed har et privat udendørsspace, mens torvet bliver en udvidelse af Københavns klassiske gårdmiljøer med mulighed for udendørsliv, urban stemning, samvær og socialisering – i første række til vand, sand og strand.

GRØNT VÆRDISÆT OG SOLID ERFARING

Lejlighederne i Strandtorvet har en stærk grøn profil, lavt energiforbrug og er svanemærket. Vi har et dybdegående kendskab til Islands Brygge og erfaring med at bygge attraktive boliger. Vi har oplevet en stigende efterspørgsel på vores boliger i dette område i 2014.

Kort

Islands Brygge 93, 2300 København S, Denmark

Lignende byggerier (12)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser

Yderligere information

  • Homeconnector