Mølbak
Støberiet
Støberiet Falster

Støberiet

Nykøbing Falster
Ejerboliger / Erhverv / Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Støberiet består af familieboliger 23 attraktive ejerlejligheder samt 23 almene boliger med direkte adgang til gågaden og til parkeringsplads i Nykøbing Falster.

Nyt bolig- og butiksområde

Lejlighederne er indrettet med åbent køkken i direkte forbindelse med stuen. Herfra er der adgang til altan/fransk altan på 1. og 2. sal og i stueplan til terrasse. Desuden hører der et depotrum til lejlighederne. Der er elevator.

Byggeriet ligger centralt i Nykøbing Falster i gåafstand til dagsinstitutioner, svømmehal, butikker og biograf. Det ligger derudover tæt på Nykøbing Falsters gågade, der er en Danmarks hyggeligste og hyppigst besøgte.

Der opføres en helt ny skole (0.-10. klasse) i nærheden af det nye byggeri Støberiet, som også har direkte adgang til gågaden.

Bygningernes unikke udseende inspirerer til indretningen, hvor der er fokus på enkelhed og tidløs elegance. Interiørets rene linjer og lyse farver skaber en rolig kontinuitet i såvel erhvervslejemål som i Støberiets boliger. Det er samtidig en stil, som nemt kan tilpasses enhver smag.

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up