eBoligadvokat
Støberiet Falster

Støberiet

Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Støberiet består af familieboliger med direkte adgang til gågaden og til parkeringsplads er på vej i Nykøbing Falster. Det er Boligselskabet Vendersbo, der opfører lejlighederne.

Nyt bolig- og butiksområde

Lejlighederne er indrettet med åbent køkken i direkte forbindelse med stuen. Herfra er der adgang til altan/fransk altan på 1. og 2. sal og i stueplan til terrasse. Desuden hører der et depotrum til lejlighederne. Der er elevator.

Byggeriet ligger centralt i Nykøbing Falster i gåafstand til dagsinstitutioner, svømmehal, butikker og biograf. Det ligger derudover tæt på Nykøbing Falsters gågade, der er en Danmarks hyggeligste og hyppigst besøgte.

Der opføres en helt ny skole (0.-10. klasse) i nærheden af det nye byggeri Støberiet, som også har direkte adgang til gågaden.

Bygningernes unikke udseende inspirerer til indretningen, hvor der er fokus på enkelhed og tidløs elegance. Interiørets rene linjer og lyse farver skaber en rolig kontinuitet i såvel erhvervslejemål som i Støberiets boliger. Det er samtidig en stil, som nemt kan tilpasses enhver smag.

Sådan får du en bolig i Støberiet på Nykøbing Falster

Du skal skrive dig op på Domea’s hjemmeside, der står for afsætningen af boligerne.

Kort

Søndergade 11, 4800 Nykøbing Falster, Danmark

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser
  • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up